- Konu Yazar
Selamınaleykum.Direk konuya giriyorum.Yaklaşık 1 yıldır sabah kalkıyorum aklımda motor akşam yatıyorum aklımda motor, günün her saatinde mutlaka bir kaç kez düşünüyorum artık takıntı seviyesine geldi.Kafaya koydum bi tane alıcam. 2014 cbr 250 r istiyorun fakat maddi açıdan almam 1 yılı bulur.Bu yüzden mondial drift 125 veya rks titanik 150 alayım diyorum hem tecrübe olur diyorum kafama yatıyo. Ertesi günü vazgeçiyorum parayı biriktirip cbr 250 alayım diyorum sonra yine vazgeçip bahsettiğim fikirde tekrar karar kılıyorum ve bu böyle devam ediyor. Zaten karakter olarak ne kadar hoşnut olmasamda kararsız biriyim. Sizce ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız hangisi daha mantıklı düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
herkese iyi akşamlar/günler.
Not 1 : drif 125 veya rks titanik 150 alırsam para denklesince satıp cbr 250 alıcam
Not 2 : araba ve motor kullanmayı biliyorum fakat motorda tecrübem yok arkadaşınkini sürmüşlüğüm var 2 3 sefer 4. Vitese kadar çıktım felan işte anladınız

Not 1 : drif 125 veya rks titanik 150 alırsam para denklesince satıp cbr 250 alıcam
Not 2 : araba ve motor kullanmayı biliyorum fakat motorda tecrübem yok arkadaşınkini sürmüşlüğüm var 2 3 sefer 4. Vitese kadar çıktım felan işte anladınız