Yardımcı olur musunuz ?

Selamınaleykum.Direk konuya giriyorum.Yaklaşık 1 yıldır sabah kalkıyorum aklımda motor akşam yatıyorum aklımda motor, günün her saatinde mutlaka bir kaç kez düşünüyorum artık takıntı seviyesine geldi.Kafaya koydum bi tane alıcam. 2014 cbr 250 r istiyorun fakat maddi açıdan almam 1 yılı bulur.Bu yüzden mondial drift 125 veya rks titanik 150 alayım diyorum hem tecrübe olur diyorum kafama yatıyo. Ertesi günü vazgeçiyorum parayı biriktirip cbr 250 alayım diyorum sonra yine vazgeçip bahsettiğim fikirde tekrar karar kılıyorum ve bu böyle devam ediyor. Zaten karakter olarak ne kadar hoşnut olmasamda kararsız biriyim. Sizce ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız hangisi daha mantıklı düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim :) herkese iyi akşamlar/günler.
Not 1 : drif 125 veya rks titanik 150 alırsam para denklesince satıp cbr 250 alıcam
Not 2 : araba ve motor kullanmayı biliyorum fakat motorda tecrübem yok arkadaşınkini sürmüşlüğüm var 2 3 sefer 4. Vitese kadar çıktım felan işte anladınız 😂😂

Bende ninja 300 istiyorum.Düsününce biraz tecrube kazanmak için bu ay cbf 150 alıp 3ay kullanıp hazıranda degıstırım diyorum.Bende tecrubesızım :)Sadece scoter kullanıyorum.Sende oyle yap.Daha faydalı olur tecrube konusunda.

Bende ninja 300 istiyorum.Düsününce biraz tecrube kazanmak için bu ay cbf 150 alıp 3ay kullanıp hazıranda degıstırım diyorum.Bende tecrubesızım :)Sadece scoter kullanıyorum.Sende oyle yap.Daha faydalı olur tecrube konusunda.

Tecrübe açısından haklısın bende çok isterim ninja 300 ama bütçe elverişli değil :/ teşekkür ederim cevabın için

ah ah seneler önce kawasaki er-5 için aile ve hanımla kavgalardan sonra zonam çıktı ağrır sızlar,kaşırsın acır.olmaz motosikletsiz olmaz :)

Böyle bir illet bu.sigaradan alkolden daha ciddi bi alışkanlık :)

ah ah seneler önce kawasaki er-5 için aile ve hanımla kavgalardan sonra zonam çıktı ağrır sızlar,kaşırsın acır.olmaz motosikletsiz olmaz :)

Böyle bir illet bu.sigaradan alkolden daha ciddi bi alışkanlık :)

Kesinlikle. bir kere bindim ne hallere geldim. videoları izleye izleye rossi olucam :) malum yok ki binelim biz de vidoyla idare ediyoruz

Kardeş bende kararsız kişiliğim var ben hiç düşünmüyorum o an ne iyi gelirse yapıştır gitsin.

kardeş o 1 sene para biriktirmeyi filan unut. o iş yaş:) durman hata. bütçene en uygun en hesaplı motosikleti araştır git al. hem motosiklet dinamiği aklına kazınır, tecrübesizliğini atarsın, gezersin tozarsın küçük cc de olsa istediğin yere götürür seni alet.
kendi kendini yiyeceğine al bir motosiklet keyfini sür. para elbet birikir.

kardeş o 1 sene para biriktirmeyi filan unut. o iş yaş:) durman hata. bütçene en uygun en hesaplı motosikleti araştır git al. hem motosiklet dinamiği aklına kazınır, tecrübesizliğini atarsın, gezersin tozarsın küçük cc de olsa istediğin yere götürür seni alet.
kendi kendini yiyeceğine al bir motosiklet keyfini sür. para elbet birikir.

Evet iyice gaza gelmiş bulunmaktayım nisan gibi alırım inşallah :)

Yanlız değilmişim. Önceki motorumda sabah binerken çok beğenip akşam kendimi ilanlatı gezerken buluyordum. Bi büyüteyim diyordum bi böyle iyi diyordum. Sonunda motor artı borç para derken büyütmüş oldum. Oda bi anlık karardan vazgeçmeden icraate geçince oldu. Adama söz vermesem diğer gün kesin vazgeçerdim :D

Sende ise durum farklı. Tecrübe yokken cbr250 iyi olmaz bence. Tecrübe tecrübe denilmesini saçma bulurdum eskiden. Büyütünce anladım gerçekten önemliymiş. Önce mondial al bi başla. Sonra büyütürsün ve belkide daha yüksek cc alırsın. Ama bi ufakla başla. Emekle önce.

Yanlız değilmişim. Önceki motorumda sabah binerken çok beğenip akşam kendimi ilanlatı gezerken buluyordum. Bi büyüteyim diyordum bi böyle iyi diyordum. Sonunda motor artı borç para derken büyütmüş oldum. Oda bi anlık karardan vazgeçmeden icraate geçince oldu. Adama söz vermesem diğer gün kesin vazgeçerdim :D

Sende ise durum farklı. Tecrübe yokken cbr250 iyi olmaz bence. Tecrübe tecrübe denilmesini saçma bulurdum eskiden. Büyütünce anladım gerçekten önemliymiş. Önce mondial al bi başla. Sonra büyütürsün ve belkide daha yüksek cc alırsın. Ama bi ufakla başla. Emekle önce.

Cevabın için teşekkür ederim. Evet mantıklı bi karar olur aslında 3500 verip alırım bi tane yazın iyice gezerim tecrübede olur ;) heycanlandım

Rks driftin falan cbftem fiyat olarak aşağı kalır yanı yok. Al bi cbf rahat rahat bin.

Butcenı bılmem ama her turlu bır comutter alıp koruma demırlerı buyuk vs 5 bın km tecrube veya 1 sene tecrube (ama yagmur kar vb hepsi olucak yanı dolu dolu) sonra satıp ıyı bır motor almada fayda var.

Ben oyle yapmasam mt nın yanına bı drıft alırdım ama dıscover 125 st ile 5 kazam vara birı 70 le kayma düşme 120 tl ıle ısın içinden çıktım mt de ımkansız bu

O dıscover ıle ayak bılegıme kadar suyada gırdım sel felaket uzun yolda yaptım 6 ayda 4300 km devırdım sattım fren vb herşeyi ogrettı emektar yarim :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Kesinlikle Ybr,Cbf, Tvs, Rks gibi bir commuterle başlayın sonra cc yukseltin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar