yardımcı olun

selam. ben motor almayı düşünüyorum. fakat bir sürü motor çeşidi var. nasıl karar vermeliyi. benim maddi durumum en fazla 3, 4 milyarı kaldırabilir. yani tıger'mı, mondial'mı, keeway'mı bilemiyorum. masraf çıkarsın istemiyorum. sorunlarla uğraşmak beni yoruyor. cevabınızı bekliyorum.

Dostum sana keeway SL150 öneririm.Bende başlarda bu modeller arasında kamıştım fakat gidip birebir incelediğimde keeway daha kaliteli olduğuna karar verdim.Saolsun forumdaki dostlarımızda sorunsuz bir motor olduğunu söleyince keeway SL 150 almaya karar verdim.Ayrıca fiyatıda çok uygunlaştı...

regal raptör benceeee yakışır yani:cat:

yada Yamaha YBR 125

Masai Grand Eagle dan sasma derim. Fiyat performans acisindan en iyisi.

MaRaNtZz' Alıntı:
Dostum sana keeway SL150 öneririm.Bende başlarda bu modeller arasında kamıştım fakat gidip birebir incelediğimde keeway daha kaliteli olduğuna karar verdim.Saolsun forumdaki dostlarımızda sorunsuz bir motor olduğunu söleyince keeway SL 150 almaya karar verdim.Ayrıca fiyatıda çok uygunlaştı...

::plus1::
Arkadaşa katılıyorum ayrıca bide şunu düşün motor dediğin alınca bitmiyor tam tersi daha yeni başlıyor + kask +korumalar +ceket+ pantolon +aksesuar 2500 YTL lik araç bu masraflarla 3500-4000 arası bir değere varıyor. Bence bi SL al rahat rahat kullan. Sorun var şööle bööle.. Bütün modellerde oluyor. Hele biz sorunları iice öğrendik baştan nerede olduğunu bilip çözüyoruz :)

Merhaba,

Ben Mondial MCT 250 kullanmaktayım 3000 km de ve tık yok.
Dürüst olmak adına, Tek şikayetim. Evraklarda belirttiğinden çok fazla yakması şu anda.
evraklar 2.4lt/100km derken gerçek: 4.7lt/100km.
bunun dışında SÜREKLİ 2 kişi kullanmama rağmen hiç bir sorun çıkmadı ve sorunun servis tarafından özüleceği Uğur tarafından bildirildi.
Alt devirlerde hafif vibrasyon var fakat orta ve üst devirlerde gayet rahat ve keyif verici bir sürüş var.
Rahatça 110-120 km ye ulaşıyor bu da yeterli sanırım bu tarz bir Motosiklet'e.
İşçiliğe gelince.bana göre 100 de 100 ve güzel. Ayırıntılara dikkat etmek gerekiyor!

Tavsiye ederim çünkü olumsuz yazılar çıkmadı MCT250 hakkında.:cat:

Selamlar,
Özer

teşekkürler

sağolun arkadaşlar. bişey saha sorucaktım. bu keeway benim bulunduğum taraflarda yok. ben kadıköyde oturuyorum. acaba emiönü tarafında motorcular var. oradamı baksam. fiyatı 2750 galiba kask ceket derken 3500 bulur. bide bu keeway 150 kaç km hıza çıkabilir acaba. uzun yola gidebilirmiyim yani. cevaplarınızı bekliyorum.

Süper Moderatör (BBRR)
Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar