yardımcı olun lütfen

merhaba arkadaslar ben sizlerden ufak bir yardım isticem..!!

bende modesa 125R VAR 2 hafta önce ufak bir kaza yaptım ve motorun arka çamurluğu kırıldı servisine gittim 2 haftadan beri gelcek gelcek diyor bende dayanamadım uğraştırcek farkına vardım her neyse sizlerden ricam bunun parcasını nerden bulabilirim (tel.ve mail ) gibi bişi varsa yedek parca satıcısının
sizlerden ricam bulabilirmisiniz aradım ama halen bulamıyorum cıldırmak üzereyim

soma/Manisada ikamet ediyorum yaw neyse işde:D bildiğiniz bir parcacı yada bişi varsa lütfen benimle paylaşın şimdiden tşkler

0539 824 24 65 eğer bilen varsa bu tele çağrı atsın ben ararım yada burdan yazın lütfen iyi akşamlar iyi tekerler :D

evet arkadaslasr yokmu bilen ya :S

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben sizlerden ufak bir yardım isticem..!!

bende modesa 125R VAR 2 hafta önce ufak bir kaza yaptım ve motorun arka çamurluğu kırıldı servisine gittim 2 haftadan beri gelcek gelcek diyor bende dayanamadım uğraştırcek farkına vardım her neyse sizlerden ricam bunun parcasını nerden bulabilirim (tel.ve mail ) gibi bişi varsa yedek parca satıcısının
sizlerden ricam bulabilirmisiniz aradım ama halen bulamıyorum cıldırmak üzereyim

soma/Manisada ikamet ediyorum yaw neyse işde:D bildiğiniz bir parcacı yada bişi varsa lütfen benimle paylaşın şimdiden tşkler

0539 824 24 65 eğer bilen varsa bu tele çağrı atsın ben ararım yada burdan yazın lütfen iyi akşamlar iyi tekerler :D

evet arkadaslaslar yokmu bilen ya :S

kardeş valla ister inan ister inanma tam işinin DOKTOR una denk geldin
diyebilirim baktım topiğe daldım hemen :)

o elindeki motoru hiç görmedim inan ama eğer ellerinde varsa fabrikadan alırsın

fabirka zaten manisada bilmem biliyomusun?ama taşınacak yakın bir zamanda
nerden biliyosun dersen fabrikanın 1 numaralı adamı (G.Müdürü) amcaoğlum :))
ama parça veriyolarmı vermiyolarmı tam net bilmiyorum fabrika turgutluda
sanayi sitesi falan varmış sanırım oralarda biryerlerde olması lazım
buda nımarası 02363143232
köksal cerrahoğlu ile görüşücem dersen tanıcaktır benim ismimi versen yeter kendisine durumu anlattım aramanı bekliyo yarına

benim ismim turgay cerah forumdan arkadaş dersin :)

umarım sorunun çözülür

Mersin İl Temsilcisi
nokta atışı diye buna derim ben.... işte bu forumu bu yüzden seviyorum ben

kardeş valla ister inan ister inanma tam işinin DOKTOR una denk geldin
diyebilirim baktım topiğe daldım hemen :)

o elindeki motoru hiç görmedim inan ama eğer ellerinde varsa fabrikadan alırsın

fabirka zaten manisada bilmem biliyomusun?ama taşınacak yakın bir zamanda
nerden biliyosun dersen fabrikanın 1 numaralı adamı (G.Müdürü) amcaoğlum :))
ama parça veriyolarmı vermiyolarmı tam net bilmiyorum fabrika turgutluda
sanayi sitesi falan varmış sanırım oralarda biryerlerde olması lazım
buda nımarası 02363143232
köksal cerrahoğlu ile görüşücem dersen tanıcaktır benim ismimi versen yeter kendisine durumu anlattım aramanı bekliyo yarına

benim ismim turgay cerah forumdan arkadaş dersin :)

umarım sorunun çözülür

walla bu kadarınada pes walla ya yuhhh derim artık
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

:D:D çok teşekkürederim yaa walla telini aldıktan sonrada baya mutlu oldum çünki trafik sürekli durduruyordu ve motorun tipide kaymıştı :D baya motor forumlarına girdim cıktım ama artık bende burdayım motorcu arkadaslarımada bu siteyi tavsiye edicem tşkler tekrar çok sağol:D:D

:D:D çok teşekkürederim yaa walla telini aldıktan sonrada baya mutlu oldum çünki trafik sürekli durduruyordu ve motorun tipide kaymıştı :D baya motor forumlarına girdim cıktım ama artık bende burdayım motorcu arkadaslarımada bu siteyi tavsiye edicem tşkler tekrar çok sağol:D:D

valla sayemde biri daha geldi heralde:) bravoo bana:rendeer:

önemli değil kardeş ne demek ben bişi yapmadım sen yaptın ben yol gösterdim

bu gibi sorunlarda herzaman fabrikalarla yada insan kaynakları bölümleriyle konuşun valla inan fabrika amcaoğlunun sayılır ama 1 kere bile gidemedim :(

muazzam bir yer diyo gidenler kısmetse yaza (kalırsa hala) gidecem :)

Son düzenleme:
valla sayemde biri daha geldi heralde:) bravoo bana:rendeer:

önemli değil kardeş ne demek ben bişi yapmadım sen yaptın ben yol gösterdim

bu gibi sorunlarda herzaman fabrikalarla yada insan kaynakları bölümleriyle konuşun valla inan fabrika amcaoğlunun sayılır ama 1 kere bile gidemedim :(

muazzam bir yer diyo gidenler kısmetse yaza (kalırsa hala) gidecem :)
gidiceğin zaman banada haber verde bende gelirim hem iyice tanışmış oluruz sana borcumu ödemek istiyorum :)

bakarız kardeş işleri bi yoluna kayabilsem mali olarak :( hemen gidecemde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar