Yardıma ve görüşlerinize ihtiyacım var.

Katılım
3 Ocak 2014
Mesajlar
6
Herkese iyi akşamlar.Öncelikle daha yeniyim konuyu nereye açıcağımı bulamadım ama fikirlerinizi bekliyorum.Ben ilk defa motor almayı planlıyorum.1000 tl gibi bir bütçem var.Asya nostalji tarzında bir motor bakıyorum ama çoğu scootera göre bana göre çok pahalı fiyatları bildiğiniz öğrenciye uygun asya nostalji tarzında hangi motorları önerirsiniz.Ek olarak vitesli olarak Kanuni Tiger 250 kullanmayı denedim çok geçmeden yerde buldum kendimi :)Fikirlerinizi bekliyorum.
 
Katılım
28 Eyl 2013
Mesajlar
285
Şimdiden Hayırlı olsun diyelim hiç bir bilgim yok inan sadece alırken dikkat et seçici ol o paraya alıcağın motor sana minumum problem çıkarsın ...
 
Katılım
3 Ocak 2014
Mesajlar
6
Teşekkür ederim şimdiden burakragaa :)Cidden bayadır araştırıyorum ama bulamıyorum dedim bilenlere danışayim dedim attım buraya kendimi :)
 
Katılım
28 Eyl 2013
Mesajlar
285
İnşallah yardımcı olabilcek bir laç forumdaş çıkar burası candır yoksa can .. ! :bestmt:
Hakkkında hayırlısı olması dileğiyle gönlünce olur inş. her şey , Allah kaza bela vermesin.. :rendeer:
 
Katılım
3 Ocak 2014
Mesajlar
6
Aynen öyle gözüküyo biri yardım eder diye umuyorum artık :) Eyw usta saolasın :)
 
Katılım
11 Nis 2013
Mesajlar
475
Acik konusmak gerekirse 1000 tl ye temiz motor bulamazsin. Ha bulsan bile(imkansiz) ekipmanlari ne yapacaz ? LS2 kask 100 tl en uygun fiyatlisi. Mont zaten 150 200 tl. Ya biraz ertele yada hic bulasma. Caninada paranada kiyma.
 
Katılım
3 Ocak 2014
Mesajlar
6
Öğrenci olduğum için bütçem o kadar malesef :( evde ekipman var arkadaşımda motor kullanıcısı ama motor yok işte :)
 
Katılım
17 Haz 2012
Mesajlar
3,797
1.000 lira ile alacağın motor , özellikle çin malı scooter, seni hayattan soğutur kısacası.
Anlayabiliyorum öğrenci olunca malum diyorsun fakat pişman olursun o paraya motor alırsan .
Bence şimdilik ertele, biraz daha biriktir . Çünkü sen 1.000 tl ye scooter alsan o sana 1.000 tl daha masraf çıkaracaktır.
 
Katılım
3 Ocak 2014
Mesajlar
6
Zorlarsam 1500 tl çıkarabilirim sanırım cidden zor biliyorum ama çok istiyorum :) Ya da önerebileceğiniz başlangıç olarak herhangi bir motor varmı dediğim gibi kanuni tiger 250 kullandım çok geçmeden düştüm varmı öğrenebileceğim onun için para biriktirebileceğim motor :)
 
Katılım
11 Nis 2013
Mesajlar
475
1.500 tl lik motorlarla sanayideki ustalarla kanka olursun. O kadar diyim sana. Basima geldi diye soyluyorum. Hergun eve egzoz kokusuyla gitmek bikmistim.
 
Moderatör
Katılım
20 Haz 2006
Mesajlar
7,511
İkinci el sitelerini bilmem de, önce bulunduğun il/ilçede motosiklet kullanan birkaç kişiyle tanışmaya çalış.Gittikleri ustaları/tamircileri öğren. Kulakları kesik olur, uygun fiyata ne güzel motorlar el değiştiriyor böyle esnaf/müşteri ilişkileri içerisinde :)
 
Katılım
3 Ocak 2014
Mesajlar
6
çok teşekkür ederim yardımlarınız için :) dedikleriniz üzere araştırmaya ve para biriktirmeye devam edeceğim o zaman :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst