Yardıma ihtiyacım var

MErhaba arkadaşlar. 2. el aldığım Mondial ZN 125 scooterimin arka amortisörünün çok sert olması nedeniyle değiştirdim fakat yeni amortisör bilmediğim bir nedenden dolayı çukurlarda veya üstüne 2 kişi binince egzoza sert bir şekilde vuruyor. Aldığım kişi egzozda sorun var demişti. Acaba egzoz mu değiştimeliyim. Bir de şöyle bir şey var yeni taktırdığım amortisör eskisine göre 2 cm kısa ama 2 cm fazla olsaydı da egzoza vuracaktı yine. Ne yapmam gerekiyor?

Sakin ol ve elindeki motoru yavaşca yere bırak dostum.

Walla dalga geçmiyorum da canım sıkılıyor saracak yer arıyorum sen görmezden gel beni :)

Sakin ol ve elindeki motoru yavaşca yere bırak dostum.

Walla dalga geçmiyorum da canım sıkılıyor saracak yer arıyorum sen görmezden gel beni :)

Kardeşim bilmiyorum yanlış bişey mi dedim ilk motorum alalı daha çok az oldu. Bilgim de yok bu konularda ama hevesim var öğrenmek de istiyorum. Bu şekilde sormazsam nasıl öğrenecem? :)

Bu adamın sonu ne olacak valla korkuyorum:queen:

Dur dur adamın yardıma ihtiyacı var laf kalabalıgı etmeyelim burda. Ama mesajimi burda görüp de beni dövmek isteyen özel mesajla ulaşabilir. Zevk duyarim efenim saygilar

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------

Kardeşim bilmiyorum yanlış bişey mi dedim ilk motorum alalı daha çok az oldu. Bilgim de yok bu konularda ama hevesim var öğrenmek de istiyorum. Bu şekilde sormazsam nasıl öğrenecem? :)

Hocam walla senin konuyla dalga geçmek değil amacım can sıkıntısından sağa sola sarıyorum :) durumun senin konuyla ilgisi yok ki sormadan uğraşmadan öğrenwmwzsin zaten. Kusuruma bakma

Egzosta sorun var dediyse bir bak vidası falan düşmüş olabilir. Eski amortisörün ayar yeri yokmuydu biraz yumuşatsaydın.

daha önce amortisör olmadığı için egzozun bağlantı yeri kırılmış ve kaynatılmış. ama yeri, yüksekliği aynı.

Bazı insanlar bindikleri motordan dolayı kendini astronot zannediyor heralde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar