- Konu Yazar
Sizce Çelik 125 sk mı Yoksa Mondial 125 mg mi.:silent:
mondial al derim çünkü servis ağı yaygın..Sizce Çelik 125 sk mı Yoksa Mondial 125 mg mi.:silent:
profosyannel (senin yazın:cherrybir cevap :
farketmez...
ikiside aynı .............................................(noktalı yerleri anlamlı kelimelerle doldurabilirsiniz...)
biz genelde üyalarımıza yardımcı oluruz ama şunuda aklımızdan çıkarmayız..Edeple gelen,lütufla gider...:cat:
yeni motor alacaklar küçük ayrıntılara bile çok dikkat ederler.
Yazı yazarken de klavyeden kaynaklı ya da hızlı yazmaktan dolayı böle yanlışlar olabilır ya da bu arkadaş ilkokul mezunu olabilir benim gibi. yazdıklarına dıkkat etmemiş de olabilir.
sen hiç çet yapanların msg.larını okumamışın.sanal ortamda yazışmalarda böle yanlışla olabiliyo.ama köşe yazarlığı yapcaksan iş başka.
adamlan dalga geççene bilgin varsa paylaş ya da sus.
Buraya roman yazmaya ya da edebiyat dersi almaya gelmemiş.
burdaki mevzu ortada.adam motornan ilgili bilgi almak istiyo [tabii senn için önemsiz bilgiler hatta bilgi bilem değil.motor küçük ya.]sen adamlan kafa bulyon.
ayıp çok ayıp.
Edeple gelen lütufla gider [bu yazı senin] demişsin
bu dükkan senin mi?
ilk önce avukatlık yapmaya kalkmadan önce biraz görgü kuralı öğrenmelisin sende...
sabah bile kalkınca günaydın denir..
bir ortama girince selam verilir...
tanışılır..
sokakta hiç tanımadığın adamın karşısına geç selamsız sabahsız kendini tanıtmadan aynı soruyu sor bakalım..ne cevap alıyorsun???
adam bu soru için üye oldum diyor..
hergün kaç kişi ile karşılaşıyoruz biliyormusun??
bilgin varsa konuş yada sus demek senin ne haddine...
benim bilgi düzeyimi biliyormusun ki bu şekilde hitap edebiliyorsun???
bizler kişileri motosikletlerine göre değerlendirmeyiz..çok kişinin küçük yada büyük motosikletini bilgisayar başında tamir ettirenleriz...öyle olsa başının çaresine bak deriz....
ayıp ayıp biraz edep görgü öğreninde insanlara karşı nasıl konuşacağınızı bilin...bir soruluk anlamsız bir konu için kimsenin avukatlığınıda yapmayın...
yeni motor alacaklar küçük ayrıntılara bile çok dikkat ederler.
Yazı yazarken de klavyeden kaynaklı ya da hızlı yazmaktan dolayı böle yanlışlar olabilır ya da bu arkadaş ilkokul mezunu olabilir benim gibi. yazdıklarına dıkkat etmemiş de olabilir.
sen hiç çet yapanların msg.larını okumamışın.sanal ortamda yazışmalarda böle yanlışla olabiliyo.ama köşe yazarlığı yapcaksan iş başka.
adamlan dalga geççene bilgin varsa paylaş ya da sus.
Buraya roman yazmaya ya da edebiyat dersi almaya gelmemiş.
burdaki mevzu ortada.adam motornan ilgili bilgi almak istiyo [tabii senn için önemsiz bilgiler hatta bilgi bilem değil.motor küçük ya.]sen adamlan kafa bulyon.
ayıp çok ayıp.
Edeple gelen lütufla gider [bu yazı senin] demişsin
bu dükkan senin mi?
zaten sokakta olmadığımız için uyarıyoruz..sokakta biri gelip böyle hitap etse daha değişik cevap veririz..burası sokak deyil.
Bole ortamlarda insanı yazdığı iki satır yazıyla anlamaya tanımaya çalışışırm.yazısını okuduğm ınsan benim icin yabancı değildir.artık onu tanımaya anlamaya başlamişımdır.neyse
sana bigisiz falan demek istemedim.estağfurullah.
Bilgin varsa paylaş ya da sus dedim
bilgilerini paylaş desem daha anlaşılabilır olacakmiş.
Elbet uslubüm biraz sert, insanlarla alay edercesine konüsanları görünce benim de tepem atıveriyo bazen.
Böle şeylere çok kızarım.
neyse bu forumda millet ırk meslek eğitim kültür vb. Bakımdan her çeşıt farklı insan biraraya gelip motorla ılgili ya da farklı konularda muhabet ediyo.buradaki ortak nokta motosiklet.kimi yeni kimi eskı.herkesin öğreneceği seyler var. tabi herkesin aynı dilde konuşması beklenemez.ben de bazen coşuyom.kimi de dalgasını geçiyo.
Y uvarlanıp gidiyos işte.
---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:11 ----------
en yakın zaman da bir bilgisayar alayım bari.
Hem siteye hakim olur,derdi mi daha iyi anlatırım .anlarım,hem uslubu bıraz yumuşatıriz
böle telden zor oluyo.iki kelıme yazcam dıye canım cıkyo.
Saygılar
burası sokak deyil.
Bole ortamlarda insanı yazdığı iki satır yazıyla anlamaya tanımaya çalışışırm.yazısını okuduğm ınsan benim icin yabancı değildir.artık onu tanımaya anlamaya başlamişımdır.neyse
sana bigisiz falan demek istemedim.estağfurullah.
Bilgin varsa paylaş ya da sus dedim
bilgilerini paylaş desem daha anlaşılabilır olacakmiş.
Elbet uslubüm biraz sert, insanlarla alay edercesine konüsanları görünce benim de tepem atıveriyo bazen.
Böle şeylere çok kızarım.
neyse bu forumda millet ırk meslek eğitim kültür vb. Bakımdan her çeşıt farklı insan biraraya gelip motorla ılgili ya da farklı konularda muhabet ediyo.buradaki ortak nokta motosiklet.kimi yeni kimi eskı.herkesin öğreneceği seyler var. tabi herkesin aynı dilde konuşması beklenemez.ben de bazen coşuyom.kimi de dalgasını geçiyo.
Y uvarlanıp gidiyos işte.
---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:11 ----------
en yakın zaman da bir bilgisayar alayım bari.
Hem siteye hakim olur,derdi mi daha iyi anlatırım .anlarım,hem uslubu bıraz yumuşatıriz
böle telden zor oluyo.iki kelıme yazcam dıye canım cıkyo.
Saygılar