yardım?????

arkadaşlar ben infazda görevli emniyet mensubuyum.motorlara aşığım ama motor kullanmasını bilmiyorum.şuan bir tane salcano motor var oda benim değil emniyetin.o motoru kullandıkça motordan soğuyorum.spor bir motor almak istiyorum ama bu zamana kadar vitesli motor hiç kullanmadım.bana vitesli motor kullanmayı öğretecek polis dostu ve avrupa yakasında oturan bir arkadaş varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siz motoru alın, eğerki ''hevesiniz'' varsa, çok kolay öğrenirsiniz... kendi başınıza...
Vitesli motor denildiğinde daha önce kullanmayan hemen herkeste bir ön yargı olur... yapamam, zor gibi... pek farkeden birşey olmuyor.. yalnızca birkaç gün pratik yapın, sonra alışıyorsunuz.. hatta farkında olmadan vites geçişlerini yaptığınızı göreceksiniz...
Tabii Yüksek Hacimli Motosiklette Öğrenmeye Başlamayacağınızı Tahmin Ettiğim İçin Bu Öneriyi Sunuyorum... Kolay gelsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir arkadaşım var yunus. o size öğretebilirdi ancak burda değil ankarada şuan.
bnde bilmiyorum ama öğreneceğiz veya bmw yada hondanın eğitim sürüşlerine katılacağız .?

inş. öğrenirim.ama ben spor tipli bir motor almak istiyorum.ist-izmit arası ayda bir yol gideceğim.spor ve uzun yolda gidebileceğim güzel görünümlü ucuz ve ve yeni başlamama rağmen bana ağar gelmeyecek bir motor.sanırım çok şey istedim ama varsa bilginiz fiyat ve motor konusunda bilgilendirirseniz sevinirim

inş. öğrenirim.ama ben spor tipli bir motor almak istiyorum.ist-izmit arası ayda bir yol gideceğim.spor ve uzun yolda gidebileceğim güzel görünümlü ucuz ve ve yeni başlamama rağmen bana ağar gelmeyecek bir motor.sanırım çok şey istedim ama varsa bilginiz fiyat ve motor konusunda bilgilendirirseniz sevinirim

memursun değilmi,MONDİAL yada KANUNİ ARASINDAN TERCİH YAP

bisiklet sürmesini biliyorsundur herhalde ?
2 teker e de yeni başlıyorsun o yüzden cbf 150 yi bi al önce , sonra sı kolay, merak etme

şöyle söyleyebilirim ilk vitesli motor tecrübeniz olacağından daha çok Spor motor değilde grenajsız ( Spor olmayanlardaki gibi ) motorları tavsiye ederim. Çünki memursunuz sizinde durumunuz belli bir devirdiğinizde grenajlı motorları yaklaşık 1-3 milyar arasında bir masrafınız doğacaktır. bence bir müddet vitesliyi YBR Tarzı motorlarla Denemeniz Yol yapmanız Sizin içinde Cebiniz içinde Daha sağlıklı olacaktır. :rendeer:

ah bnm bi vitesili motosikletim olsun debriyaj fren gaz vb yerlerini zaten biliyorum hiç kimsenin gelmesine gerek yok tek basıma bos bi arazide 3 saat en fazla calısım sonra gelin cok rahat kullanıyo olurum

kanuni 200 cc likleri almayı düşünüyorum.hem görüntü olarak spor hem az yakıt tüketiyor hemde honda 125liklere göre daha güzel görüntüsü var ve motorda daha büyük.ama çin malı olduğu için ve çin malı otomatik vitesli motorlarla kaza yaptığım yaptığım için artık çin malına binmeye korkuyorum.ayrıca işim gereği hergün fsm köprüsünden geçmem gerekiyor.yani otobana çıkacağım.
tavsiyeniz ne yöndedir?

bu arada bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim benim için çok verimli oluyor.

ilginiz için çok teşekkür ettim arkadaşlar.bu arada ben istanbul levente arabayla 8dakikalık mesafedeyim.play_06 kardeşim çok teşekkür ederim.kısmet bakarsın bi gün karşılaşırız.
bu arada tam kesin olmamakla beraber hysoung almaya karar verdim.
motur tek silindir olmasına rağmen arka lastiği çok kalın.
RT125 YADA GT 250 R ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. bakalım hayırlısı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:58 ----------

bu arada inş. alacağım hysoung motoru modifiye edip süper sport konumuna getirmek istiyorum.ön farı aynaları ve koltuğu çok klasik ve kötü duruyor ama motor çok güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar