Yardım...

daha önce motosikletim çalındı diye ilan vermiştim motosikletim bulunduktan sonra bağlandı ve baya zaman geçti yeni çıkan kanuna göre ruhsat sahibi motosikleti alabiyormuş sadece,kaç ay oldu bulamadım ruhsat sahibini şiket el değiştirmiş falan şirket istanbulda ODAGRAF(smileodagraf)adında bir reklamçılık şirketi istanbul fındıklı/meclis-i mebusan cad. beyoğlu yazıyo adresi acaba bu şirketi gören bilen duyan varmı ?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

6 ay önce Honda beatımı sattım. Noter satışını tabiiki yaptım, gerisi beni ilgilendirmeyeceği için sdece noter satışını muhfaza ediyorum. Geçende 2 genç geldi, 17-18 yaşlrında. Bende arkadaşlarla evin önünde oturuyordum. Adımı söylediler, benim dedim. Abi sen bu motorun sahibisin, bi motoru x den aldık, kaza yaptık motor pert ve otoparkta, sadece ruhsat sahibi çıkartabilirmiş dediler. Bende tabiiki gittim noter satış evrağının fotokopisini çektim geteirdim, dedim arkadaşım ben x e motoru sattım ama o ruhsatı gidip trafikten üzerine almamış ve o şekilde size satmış, tabi sizde noter satışsız almışsınız. Bu beni hiiiiiççç ilgilendirmez dedim, çekti gittiler :)

Yani arkadaşım satışı üzerine almadan neden motor alıyorsun ki, yada alınıyor ki?

motosikleti biz direk şirketten almadık abim motoru rahmetli sinan sofuoğlu ndan almış öle olunca da şirketi aradık ettik bi türlü işler yoluna girmedi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar