yardım

slm arkadaşlar 16 yaşındayım seneye a2 motor ehliyeeti alıcam işte bu mayıs ayında falan daha sonra motor alıcam elimde 2000-2500 arası bi para var scooter tipi motor almak istiyorum sizce hangisiini aliyim bi yardım ederseniz çok sevinirim..:salut::mrgreen:

Siteye hoşgeldin öncelikle .

Bence ehliyet alana kadar bekle biraz daha biriktirirsin bu arada ybr falan düşünebilirsin (yamaha ybr 125 viteslidir) İlla scooter diyorsan yamaha cygnus önerebilirim benim motosikletimden. Üzmez seni . Altı alçak biraz o kadar

slm arkadaşlar 16 yaşındayım seneye a2 motor ehliyeeti alıcam işte bu mayıs ayında falan daha sonra motor alıcam elimde 2000-2500 arası bi para var scooter tipi motor almak istiyorum sizce hangisiini aliyim bi yardım ederseniz çok sevinirim..:salut::mrgreen:

bak genc kendini scooterle sabitleme ufkunu geniş tut vitesli motordan korkma...Kullanamam diye en geç 2 haftada sökersin scooterden sıkılıp satmak istersin ha bu demek degilki vitesliden sıkılmam ondan daha uzun vadede sıkılırsın... arkadasimin dedigi gibi ybr 125:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar