Yardım!!!

Hangi Motor

• Kanuni Seyhan 125 T

Oy: 5 50.0%
  • Mondial 125 KT

Oy: 5 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Ya Arkadaşlar pazartesi günü bi motor alıcam sizden yardım istiyorum ve titremesi az olan,az yakan ve güçlü motor hangisi!!:silent::silent:

arkadasım bu nası bır soru bole...herkesın tarzzı farklı...herkes ıcın kendı motoru enıyısı yada hayalı en ıyıdır kı bunada bınmemıstır.ben racıngden hoslanıyorum baskası turıng sever...hıc arastırman olmadımı?senı cezbeden?ya daha once hıc bındınmı??:silent:

2 sine de bindim ama daha fikrim yok servislere bile gittim biri kt diyo biri seyhan diyo

Kt al sen kt daha iyi vibrasyonu az kullanılabilirliği daha yüksek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hangisi ucuzsa onu al
fazla para çıkmasın cebinden. ikisi de pek memnun etmez sonuçta.(bnm için yani) bari az paara vermiş ol :)

ikiside aynı :) içine sinen hangisi olursa onu al.Kaybın olmaz. :cat:
Yedek parça bulundurma oranı %70 ile mondial Türkiye lideri bilgin olsun. Honda bile %60 ile en çok güvenilen marka iken :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim oyumla da mondial 4 puana ulaştı :)

ben aynı sınıf motorlar olduğu için kalite farkından dolayı kanuni diyorum. :) öle demeyin illaki biyerlreinde karbüratöründe ya da amortisoörlerinde filan kalite farkı oluyr. hatta seyhan 150c ile arasında fazla fiyat farkı olmaması lazım onu da önerebilirim :)

ikiside aynı :) içine sinen hangisi olursa onu al.Kaybın olmaz. :cat:
Yedek parça bulundurma oranı %70 ile mondial Türkiye lideri bilgin olsun. Honda bile %60 ile en çok güvenilen marka iken :)

bence honda nın %60 lık kısmı yalan

daha doğrusu ben inanmıyorum

zaten bildiğim kadarıyla honda nın ticari felsefesine aykırı bu durum

Güvendiğin ve tanıdığın bir bayiiden alabilirsiniz oranları :bounce:
Honda Türkiye'de en çok satan japon olma onuruna yıllardır yedek parçaya yaptığı yatırımla ulaşmıştır.Gerisindeki Suzuki,yamaha,kawasakı satış ve parça yüzdeleride bununla ilişkili. Buda zamanla müşteri memnuniyeti ve 2. elde güven olarak dönüyor zaten :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar