Yardım

Beyler bir arkadaşıma yamaha virago 250 alıcaz 1997 model 37.000 km de bordo renk aksesuar da yok sade motor 5.500 ytl istiyorlar edermi acaba o kadar veya piyasası nedir şuanda bilgisi olan varsa bi yardımcı olun bir zahmet.

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte..
+ Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]

googlede arat kardeşim ilanlarda bulur .kıyaslama yaparsın..
yinede fikrimi söyleyeyım 250cc 1997 model sade bir motor için fiatı fazla..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Sahibinden.com a baktımda aşağı yukarı fiyatlar böyle, am en azından bir sisy bar, motor koruma filan olmalı. Hiç bişey mi yok?

fiyat makul bence eğer motor kazalı yatık filan değilse tercih edilebilir...ama yakın fiyatlara 2-3 milyar fazlasına en500 tipi birşeyde bulunabilir...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
çamur yapılıp 5000 e alınabilir, bence...

Yardım diye başlık açmışsın ama az belli et konusunu olmaz böyle ne yardımı ama diiiimiii

arkadaşım hem 5500 lira vereceksin hemde 9yaşında 37000 de motor alacaksın. Sana ucuz gelebilir ama masrafın çok olur motorda en ufak vida bile 10 liradır. Şimdi ne gibi masrafları olabilir motorun onları yazayım
1. zincir ve dişli takımı ücret 500
2. lastikler 300-500
3. egzos 200
4. amortisör 100
5. frenler 250
6. baskı balata 500
7.motorun ölü olabilir allah kurtarsın

diye uzar liste. Eğer 5500 lira vereceksen paranızın yettiği en iyi sıfır motoru al. Günahıyla sevabıyla motor sizin olur. Herşeyini tanırsınız motorun. Sonra arkadaşın alır motoru 2 milyar masraf çıkarsa senin başın ağrır. Tavsiyem kesinlikle 2. el işine arkadaşını heveslendirip arkadaşlığınz bozulmasın.

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış

5500 YTL dediğin motor için fazla. Arkadaşım 5500 YTL 'ye 2000 model 12-13 binde olan çok temiz bir virago 250 aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar