yardım

arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım motor almak istiyorum benim tercihleri gilera yamaha bws acaba bu motorlardan hangisini tercih ediyim sizin de önerilerinizi bekliyorum:)

gileranın modeli ne runner mi :silent: biraz daha açıklayıcı yazsaydın keşke.

bu arada hoşgeldin

V&B

merhaba baştan aramıza hoş geldin:rendeer: .gıleria almak istiyosan durumunda müsaitse nexus al derim şahane bi alet bak resmide allta

arkadaşalr bu benim ilk motorum olcak hiçbi markanın modelini falan bilöiyorum gilera ve bws den başka bildiginiz ma6rka varsa yazarsanız sevinirim aradıgım özellikler:kalkışı ii olsun manevraları ii olsun birazda hızı olsun yeter 150 lik arıyorum motor alırken nelere bakılır yazarsanız sevinirim saygılar.....:)

arkadaşlar bide şunu sölemeyi unutmuşum vitesli istemiyorum gilera nexus ve runner viteslimi acaba çünkü özelliklerine baktım otomatik vites falan yazıyo arkadaşal runner lan nexus arasıonda farklar varmı bide 150 cc lik alcam fiyat aralıgı nedir bilen varsa yazsın lütfen
:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin zuzu.

Super Moderator
Öncelikle 2 Gilera da otomatik viteslidir.Ama Nexus'la Runner arasında dağlar kadar fark var.
Senin için Gilera Runner 180 biçilmiş kaftan:cat:.
gilerafiyatju3.jpg

Ama fiyat listesine göre 180 satılmıyor.200 de olur.

Son düzenleme:
arkadaşlar malesef gileradan vazgeçtim çok istiyorum ama fiyatıda baya iyi.Neyse ben şunlar arasında karar veremedim.bu modellerden başka sizinde önerilerinizi bekliyorum.ARKADAŞALR YAKIN ZAMANDA MOTOR ALICAM DAHA KARAR VEREMEDİM LÜTFEN KARAR VERMEMDE YARDIMCI OLUN:pale:

honda dyln 150
bws yamaha
gilera runne
yamaha cyguns

Super Moderator
Gilera'dan vazgeçtim deyip yine seçenekler arasına Gilera Runner koymuşsun:silent:
Bu sıralamada
1-Gilera Runner (inatla:p)
2-Honda Dylan derim.

ARKADAŞLAR FAZLA OLDUM KUSURA BAKMAYIN SİZE BİŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM YAMAHA BWS Mİ HONDA DYLAN MI 2SİNDEN HANGİSİNİ ALIYİM YADA SİZİN ÖNERİLERİNİZİDE BEKLİYORUM...:cat:

abiler ben biraz hız tutkunuyumdur bws leri hzılı oldugu için düşünmüştüm peki honda dylan 150 cc ler nasıl:)

abiler bide sadece 2 markayı karşılaştırmayın diger markaların özelliklerini biliyorsansız onları söyleyin salcano küba asya vb gibi dylan gibi hızlı olursa sevinirim iii akşamlar............:pale:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar