yardım

merhabalar,
Uzun bir süre misafir olarak gezindikten sonra bugün üye olmaya karar verdim.
Ben, 186 boy, 94 kg, 39 yaşında biriyim. Şubat ayında ehliyetimi aldım.
Ehliyeti alırken altıma verdikleri bir motosiklete 1 saat kadar, bir de ehliyet sınavında geçirdiğim yarım saat haricinde motora binmişliğim yoktur.
Ancak bi heves girdi içime işte.
2016 başından beri bakınıyorum özellikle internette ve arkadaş sohbetlerinde.
Sorum çok klasik olacak sizler için.
hangi motoru almalıyım kendime. durumum da şu.
hızla işim yok, gezmeyi istiyorum. ayaklarımı uzatacağım ve yavaş yavaş ilerleyeceğim yolda.
öğrenme safhasında motoru devireceğimi, düşüp kalkacağımı varsayarak, 5000-6000 TL civarında bir bütçe ayırdım. 1500-2000 TL de güvenlik ekipmanları için.
bu zamana kadar bana önerilenleri de yazıyorum. (Keeway 150, Kuba Superlight 200, Hyosung GV 250, Regal Raptor 250, Yamaha Dragstar 250).
vaktinizi ayırır, yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler.

çok küçük gelmez mi boyuma ybr 125.
ekipman için 3000-4000 gibi mi?
teşekkür ederim.

ben yeni başlayanlara hero öneriyorum hem fiyat açısından çok uygun hemde 5 yıl garanti avantajı kesinlikle diğer markalardan bir adım öne çıkarıyor

benim hayalim ileride Harley almak. tabii konu maddi olarak hayal :)
bu tarzda bir motor önerebilir misiniz? Yani ayaklarımı rahatça öne koyacağım, belimi ağrıtmayacak vs...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
GV250 alın hocam.. :cat:

Düşüp kalkmak, öğrenmek için alacağım diyorsan başlangıç motoruna 6000 lira para vermeni tavsiye etmem. 3000-4000 arası ikinci el japon veya sıfır hintli alıp üstünde durmayı öğrendikten sonra büyütebilirsin.

Ben ilk motor olarak 0 tecrübeyle kuba superlight 200 almıştım. Kuba superlight 200 kullanıcıları başlığındaki bir çok arkadaşın da başlangıç motorudur.Bu fiyat aralığı için tam aradığın tarzda bir motor.Kesinlikle tavsiye ederim.5000-6000 aralığında temiz bir 2.el bulabilirsin.Bu arada boy kilo olarak da eşit sayılırız ufak kalmaz altında çok yakışır.

Ben ilk motor olarak 0 tecrübeyle kuba superlight 200 almıştım. Kuba superlight 200 kullanıcıları başlığındaki bir çok arkadaşın da başlangıç motorudur.Bu fiyat aralığı için tam aradığın tarzda bir motor.Kesinlikle tavsiye ederim.5000-6000 aralığında temiz bir 2.el bulabilirsin.Bu arada boy kilo olarak da eşit sayılırız ufak kalmaz altında çok yakışır.

küçük kalmaz diyorsun yani öyle mi. bunlara bayağı bir baktım ama canlısını görüp üzerine deneme amaçlı da olsa binmek kısmet olmadı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaş itibarile naked 200-250 lik al

naked 200 250 bende öneririm :) ayrıca genç işi menç işi yok bizim ruhumuz genç

bir arkadaşımda süperlight ile başladı ama motordan soğudu adam
Uydur, uydur. Foruma bakabilirsin, kac kisi gezi fotograflarini paylasiyor kac kisi sorunlardan dert yaniyor. Superlight problemli bir motosiklet degil, kim aksini soyluyorsa uyduruyordur. Lastikleri ve aynalari problemlidir. Onlar da degisebilen parcalar. Yalan yanlis bilgilerle insanlari kandirmayin.

ben de vitesli motosiklete superlight 200 ile basladim 6 ay boyunca her gun duzenli olarak bindim evet belki buyuk bir problem çikarmadi motor ama 500km de bir bakim istiyor sağini solunu sikacan zinciri zaten hep gevşek üst devirlerde baktirmadigin surece sürekli bir zangırdama sesi vsvs.ilk vitesli motor olarak alinip ögrenilir 1 sezon sonra yerine adam akilli bir motor alirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar