Yardim talebi - arn 125 problem

ayak marşı ile çalıştırmayı denerken çok değil haifçe gaz verirsen sorunsuz çalışması lazım.
yolda stop etmesi gazı bırakıncamı oluyor?
benzin almış olduğun yer güvenilir bir yer mi, benzinden sorun olabilir mi?
depoda ne kadar benzin var?
karbüratör çevresinde benzin sızıntısı var mı?
aklıma gelenler bunlar

jigle kırılmış olabilir. jiglesiz zor çalışır en yakın servis ile bir görüş belki telefon ile ile yardım edip seni götürecek kadar çalışmasını sağlayabilir

Daha motora 3kere binmeden lanet ettim ya. Tamam ucuz etin yahnisi de. Bu kadar da olmaz ki... Yorumlarin icin tesekkurler. Yarin motomax a telefon edip yardim isteyecegim. Sorun cikarirlarsa kaymakamliktaki tuketici heyetine gitmeyi dusunuyorum.

benim bildiğim 7 gün içinde sorun çıkan ürünü mazeretsiz değiştirmeleri lazım tüketici haklarına göre

En önce Motomax'i aramalıydın bence...ara ve durumu söyle,bir çözüm bulacaklarını düşünüyorum..henüz çok yeni almışsın,çözülür meraklanma bence..sorunu kendin bulmaya çalışma,sadece ara ve durumu söyle..
Sakın kendini üzüp motordan soğutma kendini..unutmaki en kralı bile arıza yapar..arızasız motor olmaz..motomax'i aradıktan sonra durumu burayada yazarsan herkesin haberi olur nasıl bir çözüm bulunduğu konusunda...

motomax ile görüş en yakın servis senin sorunun için ilgilensin yeni jiglenin takılması çok uzun sürecek bir işlem değil.
jiglesiz çok zor çalışıyor fakat o sivri metal memeyi kapatan bir mekanizma da olabilir benim scooterde hiç çıkarıp denemedim. en iyisi sen firma ile veya almış olduğun yer ile görüşüp sonuca göre hareket et

dostum bu motorlarda rolanti döneminde bu problem oluyor ve sorun benzinden motorunda bişey yok bağlı olduğun servise götüreceksin o sana bi sorun yok gibi gözüküyo desede motoru açtırcan karbüratörü ve filtersini temizlemesini söliceksin sorun orda!!! aynı problemi ben yaşadım arn 150 sahibiyim ilk aldımda aynı şeyleri yaşadım sinir bozucu bi durum ama takma kafana düseliyor yani motor gayet problemsiz aslında bi tek nedense fabrika çıkışı olsa gerek bunların karbüratörleri sorunlu.. dedimi yaparsan emin ol düzelcek güsel bi temizlik yaptır ve benzin aldın yer önemli sorunsuz çalışmasını istiyosan benzini aldın yere dikkat et ve hep aynı yerden al.. çok önemli yoksa yine problem çıkıyo stop ediyo çok eminim denedim kaç kere yalnız benimki ayak marşıyla hemen çalışıyodu stop ettinde.. yağına felanda dikkat et başka hiç bi problem çıkarmaz tabi temiz kullanırsan dedim gibi işte benim ilk aldımda aynı problemi yaşamıştım 8 ay oldu tık yok :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar