Yardım! Skuter motorumda arıza !

modeli kuba space 50

sorunum: arka frene basıp marşa bastığımda çalışmıyor, arka frene bastığımda stop yanmıyor, gösterge hafif yalancı gibi geliyor km doğru göstermiyor yavaş giderken 20 30 gösteriyor benzindede bir sıkıntı var fullüyorum motoru çalıştırıyorum ilk önce 1 diş sonra 2 3 4 diye yüskeliyor sonra rastgele 3 2 olup 3 4 diş oluyor bu sorun neyden kaynaklıdır. Çözümü nedir ?

1.Manetteki siviçde temassızlık var , 2.kilometre teli uzamış yada ön tekerdeki dişlide boşluk var , 3. stabil çalışmayan benzin şamandırasından kaynaklanıyor..

Benzin şanadırası problem hocam, diğerleti basit. Benzin şanadırası acayip uğraştırıyo. Komple arka grenajları sökmen lazım şanadıra için

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Benzin durumu km hesabıyla anlaşılabilir. Km sayacının da hata payı var telefondan gps uygulaması ile test edebilirsiniz. Eğer çok fark varsa baktırın.

Fren switchi sıkıntı ama. Arkadan gümletirler o lambanın çalışması lazım.

modeli kuba space 50

sorunum: arka frene basıp marşa bastığımda çalışmıyor, arka frene bastığımda stop yanmıyor, gösterge hafif yalancı gibi geliyor km doğru göstermiyor yavaş giderken 20 30 gösteriyor benzindede bir sıkıntı var fullüyorum motoru çalıştırıyorum ilk önce 1 diş sonra 2 3 4 diye yüskeliyor sonra rastgele 3 2 olup 3 4 diş oluyor bu sorun neyden kaynaklıdır. Çözümü nedir ?
Arka fren switchi , benzin şamandırasının yavaş veya gerekli olan gücünde çalışmaması ve km telinin çıkması , bollaşması veya tekerde ki onu çeviren dişlide sıkıntı vardır. switch ve km sayacı kolay ama şamandıra motordan motora değişiyor CBR125R'te sadece depoyu sökmek 30DKmı almıştı benim ilk söktügümde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar