YARDIM ŞASE NO SUNDAN MTORUN ÇALINTI OLUP OLMADIGINI NASIL ANLARIM

MADDİ DURUMUM PEK İYİ DEGİL UYGUN FİYATA TRAFİK MOTORU ELİMDEN ALANA KADAR BİNECEGİM BİR MOTOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM EVRAKLARI VE PLAKASI OLMAYAN BİR MOTORU SATAN KİŞİNİN KİMLİK FOTOKOBİSİNE MOTORUN ŞASE NUMARASINI YAZDIRIP BANA SATTIGINA DAİR BİR BELGE ALSAM SIKINTI YAŞAR MIYIM ŞASE NO DAN MOTORUN ÇALINTI OLUP OLMADIGINI ANLAYA BİLİR MİYİM ÇALINTI DEGİLSE ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR.

Bir motor çalıntı değilse evraksız olma ihtimali pek yok bence. Hadi eski motordur evrak yıllarca nerdedir bilinmez ama günümüz motorları hep yeni. En baba çekme belgeli olsun o da bulunur illa. Bence almamalısınız. 2 daha verin kafanız rahat binin. Emniyet elimden alana kadar demişsiniz ama başınıza bela olmayacağı sizin çalmadığınız vs vs gibi şeyleri nasıl kanıtlayacaksınız ki?

KİŞİNİN KİMLİK FOTOKOBİSİNE KENDİSİ ŞASE NOSUNU YAZIP BANA SATTIGINI YAZSA ALDIGI FİYAT KARSILIGINDA OLUR MU DİYE DÜŞÜNDÜM O YÜZDEN EVRAK SORDUM AMA MOTOR ÜZERİNDE HİPOTEKMİ HACİZ Mİ NE ONA BENZER BİŞEY VAR SADECE MOTOR ELİNDEN ALINIR DEDİ CEVAP YAZDIGIN İÇİN SAGOLUN

KİŞİNİN KİMLİK FOTOKOBİSİNE KENDİSİ ŞASE NOSUNU YAZIP BANA SATTIGINI YAZSA ALDIGI FİYAT KARSILIGINDA OLUR MU DİYE DÜŞÜNDÜM O YÜZDEN EVRAK SORDUM AMA MOTOR ÜZERİNDE HİPOTEKMİ HACİZ Mİ NE ONA BENZER BİŞEY VAR SADECE MOTOR ELİNDEN ALINIR DEDİ CEVAP YAZDIGIN İÇİN SAGOLUN

Hocam o kağıt anlam içermez. Sonuçta alım satım için noter diye bi kuruluş kurulmuş ve devlet buradan yapılan satışı kabul eder. Kağıt işi senet gibi kabul görmez zannımca. Siz yine bir araştırın. İyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar