YARDIM PLS :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar 150cc bi scoter aldım 250tl ye fakat motorun ruhsatı kayıp motoru ucuza aldığım için ruhsat masraflarını ben karşılarım dedim karşı tarafa vergi borcu felan yok sadece ruhsat masrafı ortalama ne kadar gider acaba. şimdiden teşekkürler...

sbr

dostum bu olay senin için iyi bir tecrübe olacak..

Yenı ruhsat cıkartmak 300 350 cıvarı tutar ancak senın iş karışık yenı ruhsat degıl... Sıkıntılı bır durum arkadasın dedıgı gıbı tecrube olacak boyle ıslere gırmemek lazım ..

ruhsatın kayıpsa gercek motor sahibini alıp trafige gitmen oradan benim su plakalı motorum var ruhsatını kaybettim yenisini istiyorum demen gerekcek 15 gun icinde ruhsat gelicek sonra o adamla ruhsatı alıp motorun devrini alıcaksın EGER gercekten motor onunsa . motor calıntıysa hep öyle olur genelde trafike gittin zaman hırsızlıktan basın belaya girer onlar durumu anlmaz

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin ::facepalm::

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. ACİL ACİL ACİL ya da LÜTFEN YARDIM konulu mesajlar sanılandan daha az ilgi görmektedir. Kurallara uygun yeni başlık açabilirsiniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar