Yardım please :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba;
Arkadaşlar bu sene motorsiklet almaya karar verdim. daha önce hiç motorum olmadıgı için ne alacagımı bilemiyorum. hangi marka motor iyidir hangi modeli daha kullanışlıdır? ben kafamdakileri sizlere söyleyim siz ona göre beni bilgilendirin ve ne alacagıma karar vereyim.

-honda , suzuki , kawasaki markalarından biri olmasını istiyorum
-görüntüsü çok güzel olacak örn: kawasaki ninja gibi
-bütçe max 9000 TL

bunlar benim detaylarım. bunların üzerine sizin önerileriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum
tşkler

2nci el Kawasaki Ninja 250R alabilirsin, ama bence öncesinden 1.5-2 civarı bi çinli al, onu güzelce hırpala, iyice tecrübe et, en azından durmayı kalkmayı v.s. v.s. sonra Kawasaki'ye bin derim.
Hayırlısı olsun senin için.

daha once hıc motosıklet kullandınızmı? Evet ise ne kadar sure ve nasil bir motor?

daha once hıc motosıklet kullandınızmı? Evet ise ne kadar sure ve nasil bir motor?

daha önce motosiklet kullandım ama uzun süreli degil
yazları tatile gittigimizde 10 -15 gün falan scooter veya mobilet tarzı kullandım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:57 ----------

2nci el Kawasaki Ninja 250R alabilirsin, ama bence öncesinden 1.5-2 civarı bi çinli al, onu güzelce hırpala, iyice tecrübe et, en azından durmayı kalkmayı v.s. v.s. sonra Kawasaki'ye bin derim.
Hayırlısı olsun senin için.

aslında bende çin motoru alıp haşat etsemmi diorum ama onu alırsam istedigim motoru alacak bütçem kalmıycak :D

eğer sakin birisiysen hiç korkmana gerek yok sürebilirim dersen al 2.el ninja ama yok hemen büyük cc li motora alışamam dersen al bi honda cbr125r. ancak korumalarını sakın almamazlık yapma ilk olarak korumalarını tamamla derim ben...

eğer sakin birisiysen hiç korkmana gerek yok sürebilirim dersen al 2.el ninja ama yok hemen büyük cc li motora alışamam dersen al bi honda cbr125r. ancak korumalarını sakın almamazlık yapma ilk olarak korumalarını tamamla derim ben...

sakin biriyimdir ama ani gaza gelmelerim oluyor :D
evet motorumu almadan önce korumlarımı alacam

yine laf olsun torba dolsun bir konu .... yine bugün alınmış bir üyelik .... :pr:

Sayın modlardan rica ediyorum...Artık sabit bir kısım eklesinler yeni başlayanlar için...Kardeşim hergün aynı başlığın laciverdi...Bizde kurtulalım rahatlayalım,yeni alacak arkadaşlarda rahatlasınlar rehberleri olsun...

Bu arada "yardım please" gerçekten yarıyor...

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  1.2.33. Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. ACİL ACİL ACİL ya da LÜTFEN YARDIM konulu mesajlar sanılandan daha az ilgi görmektedir. Kurallara uygun yeni konu başlığı açınız.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar