yardım please!!!

Hepinize hayırlı günler mt li dostlar.Bu motora kafa grenajı takmayı düşünüyorum.Ne gibi seçeneklerim var.Resimli olarak gösterirseniz sevinirim.Birde arkaya üçlü çanta takmak istiyorum.Şöyle iri ama artçının rahatını bozmayacak bi çanta modeli biliyosanız bir zahmet onuda ekleyin.Çanta üçlü olcak haaaa:cherry:
MOTOR MONDİ 125 UKT 2009 MODEL

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evdekileri ikna ettin demek. motosiklet kalıyor yani.. sevindim :)

yanlış yazmadın burdaki sorun senin Türkçe yerine ingilizce kullanman bir ingiliz yada amerikan sitesine hiç lütfen yazdın mı acaba

benim üzüldüğüm okulda biz yaklaşık 2 yıldır düzgün Türkçe kullanımıyla ilgili proje yürütüyoruz ve internet üzerinden bir anket sorusu soruyoruz.Sor şu naber cevapların &90 ı ii şeklinde ve bunu yapanların yarısından fazlası yetişkin

Tamam yha kızmayın hemen her neyse. Hadi engin bilgilerinize ihtiyacım var.MOTOR BU

You may call Feyizoglu or check their online store, as I dont know any motorcycle accessory stores in Ankara.

Btw, isn't 125UKT a little small for a triple-bag system? The bike itself can fit those bags! Instead of spending lots of cash, you may think about buying a bigger motorcycle, if you have enough experience.

*-Khut out-*

Tamam yha kızmayın hemen her neyse. Hadi engin bilgilerinize ihtiyacım var.Özrün kabahatinden büyük

ALLAH ALLAH kardeşim ne var yani please diye yazdıysam yasakmı:silent:Biz burda motorumuz var bi sıkıntımız problemimiz olursa diye aranıza katıldık,kaynaştık,insan gibi bir soru sorduk.Milletin bana türkçeyi öğreteceği tuttu.VALLAHİ CANIM SIKILDI BU SİTEDE TARTIŞMAYA GİRMEYİ HİÇ İSTEMEZDİM:salut:

Dude I've given you the answer you were looking for, just read the post above!

tartışmaya girmeyi bende istemem ama bu konuda çok dertliyim o yüzden biraz sana patladım pardon http:/http://www.feyizoglu.com/alis...den bulabilirsin linke bak kappa çantalar var

UUUUYYYYYYYİİİİHHHHHH GERİLDİM HAAAAAAHHH:queen:SAĞOL KARDEŞİM BENİM AKŞAM AKŞAM ŞOK ETKİSİ YAPTIN BANA KENDİME GELDİM:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar