Yardım motor seçimi acilll...

ANKET..

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar haftaya %100 allah kısmet ederse alıyorum
sizlere sorum var..
başta düşünürken benzinin nasıl pahalı olduğu..ve sadece şehiriçi lazım olması
eski motorumunda 2004 model crypton olduğu..birazda duygusal davrandım..
şöle özetleyeyim..0 ALICAM BU ARADA..
CRYPTON 7.8 BEYGİR 4.2 YAKT DEPOSU 2011 3.380
İNNOVA ENJEKSİYONLU 2011 9.3 BEYGİR..10.1 torku var fiyatı 4.200

RESİM EKLEMEYİ BİLMİYORUM AMA BU LİNKİ
http://www.honda.com.tr/teknik_detay.aspx?series=commuter-anf125i-innova
http://www.yamaha-motor.com.tr/products/t110c.jsp?view=techspecs
.şimdiden teşekkürler
son olarak apachiyi düşünoyrdum parasıda güzel ama aldığım bilgiye göre..15 0cakta geliyormuş..16 ltre deposu bide kim dolduracak
cryptonu dolduryordum şehiriçi bana bir hafta gidiyordu..

Son düzenleme:
Hocam innovanın daha sağlam olduğu ve daha az yaktığını biliyorum ama net bi bilgi değil tabi sadece kulaktan dolma

sağlamlıktan yana ikisindende şüphem yok..ama acaba aldığımda cryptonun hızı onu aratmayacak şekilde mi?

hattat_hasan var hasan abi... İstersen ona mesaj at bi detaylı bi şekilde aydınlatır seni. innovasını bu yaz aldı bildiğim kadarıyla. en son kumda geziyodu motoruyla :mrgreen:

100-150 cc motor arası en fazla ne kadar yakıt farkı olabilir ki?
bu lanet olası benzin zaten pahalı.ama 1-2 kuruşun hesabını yapmakta garip geliyor bana.en kalitesi hangisiyse ki belli zaten o alınır.

bence innova hız sağlamlık yakıt konusunda hiç pişman olmıyacağın bi motor:cat:hemde yeni kasası harika duruyor.

İlla bu ikisinden biri dersen İnnova derim kesinlikle. Apache de varsa seçeneklerinde apache derim.

hocam crypton alıcaksan sakın yeni model alma..bozdular kendilerini..en sağlam cup makina 2000 cryptondur..eski kasa olan..body ile uğraşan yakın bi abimin demirbaş makinasıdır..yine ekipten bi abimizle atladılar cup lara ver elini 3300 km..gürcistan sınırına kadar gidip geldiler..izmir ödemişliyim bu arada..makinada tık yok..hala orjinal piston debriyaj balatası..abim 130 kilo civarında motorun üzerindeki yük de 30 kg dan aşağı diildi durum böyleyken bile makina düzde 120 net çıkarıyormuş..atmasyonla işi olucak bi adam diil..kendisi 600F te bile karenajın ardına eğilmezdi..lastiği bile patlamadan geri döndü..bana sorarsan o paraları sıfır cuplara bağlama..artı türkiye şartlarında enjeksiyonlu cup falan fazla lüx..arızası seni bayabilir..naçizane iki tekerci fikrim ve tavsiyemdir..teşekkürler..

İlla bu ikisinden biri dersen İnnova derim kesinlikle. Apache de varsa seçeneklerinde apache derim.

apachi vardı...seçeneklerimde.. benzin deposu 16 litre aib onun karnını kim doyuracak..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------

yorumlar için teşekkürler..haftaya kadar inş..olur innova olur ama crpyotn gibi gözükyor %65 crpyton %35 innova
innova yenisi çok güzel bende biliyorum..enjeksiyonlu ama bi cup motora ne kadar iyi olursa olsun araba fiyatı diyecem klasik olucak kızcaksınız hatta..verilmez..

apachi vardı...seçeneklerimde.. benzin deposu 16 litre aib onun karnını kim doyuracak..

sonuçta depoyu fulleyeceksin diye bi zorunluluk yok. benzini koyduğun kadar gider. aksine büyük yakıt deposu daha iyi benzinciye daha az uğrarsın. 2 Haftaya bi 16lt benzin yakıyorsun mesela innovanın yakıt deposunun 4 lt olduğunu düşünürsek apache ile ayda 2 kere benzinciye uğrarsın innova ile ayda 8 kere uğrarsın hadi innova biraz daha az yakıyo diyelim 7 kere uğrarsın.

off innova ya sen neden bu kadar pahalıısın ya peşin para 4 milyara da vermiyorlar konuştuk bayilerle..

[email protected] adresimdir..kullanan varsa bilgilerini paylaşabilir mi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:30 ----------

inanın kask+pantolon++eldiven++mont hazır sadece motor alınmayı bekliyor..
ya apachiden dolayı tek sıkıntım geleceği belirsiz..15 ocak dediler...15ocak-30 ocak..arası..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam sağolun bu site için baktım gerçekten ekonomik..tel jant sorun değil ya napacam bilemiyorum vallla ..hepsi birbirinden alımlıi..

Mersin İl Temsilcisi
çok acelecisin be sercanım, biraz daha bekle bakalım. zaten kışa girdik. az daha sabır lazım, sana güzel bir makina bulacam ben... :wiinkk:

abi dur yha sinirim bozuk zaten araba diye tutturdular...kaç yıl boyunca değişmeyen fikir..3 gün yağmur yapdı diye hemen arabaya döndüler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar