yardım lütfen

mrb iyi geceler arkadaşlar yarın bi motosiklet alacağımda iki ad. motosiklet var kafamda
1- 2007 model 17.000 km.de ybr 125 motosiklet genel olarak temiz 1.900 lira muanesi var
2- 2011 model 6.000 km.de mondial mh 125 drift motosiklet temiz arka çantası ve elcikleri var 1.900 lira

hangisini alayım nolur bi yardım edin deneyimli abilerim...

ybr bence en iyisi mondial boşver bende cbf alıcam kafayı yemek üzereyim sıfırmı ikinci elmi diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence uzun süre bineceksen ybr al..
kısa süre kullanıp satacam dersen modelinden dolayı çin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mrb iyi geceler arkadaşlar yarın bi motosiklet alacağımda iki ad. motosiklet var kafamda
1- 2007 model 17.000 km.de ybr 125 motosiklet genel olarak temiz 1.900 lira muanesi var
2- 2011 model 6.000 km.de mondial mh 125 drift motosiklet temiz arka çantası ve elcikleri var 1.900 lira

hangisini alayım nolur bi yardım edin deneyimli abilerim...

ne amaçla kullanacaksın? ve motordan beklentin nedir arkadaşım önemli olan bunlar?

ya kafamı çok çeldiler 2007 ybr başına iş açar felan filan ne biliym yaaa kafayı yiyeceğim

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
uzun sure kısa sure dag bayır farketmez kesinlikle ybr... mondial bugun var yarın yok

amacım gezmek işe gidip gelmek yazları yazlığa gidip gelmek yazlık bu arada bnm evden çıkınca 100 km.

yarın zaten almadan önce yamaha servisine baktıracam motoru

ybr yi ucuza bulmuşun ybr al bence ama drift te çok güzel bi motor o parayı hakediyor

arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum yorumlarınız için çok yardımcı oldunuz saolun...

Drift derim. Çinli deyip geçme temiz bakarsan bir kere bile yolda bırakmaz.
2008 model bisanım la bir kere bile yolda kalmadım çok şükür saat gibi.
Bende çok istedim babamdan ama vergisi var diye almadı drift:pr:

kazasızsa km si orjinalse (bunun anlamanın yolları var) ve servise götürdüğünde (bu servin tanıdık olması daha iyi olur) ustanın olurunu alırsan hiç düşünmeden al ama yok kazası belası varsa da başka ybr bak mondial falan yalan adam kullanmaya başlayalı 1 sene olmuş yarı fiyatına satıyor ki bu da çinlinin piyasasının ne kadar kötü olduğunu yada tercih edilmediğini gösterir. Aynı zamanda (şahsi fikrim) sağlam olduğunu düşünmüyorum

Km olayını da muayne kayıtlarını inceliyerek ve servise düzenli götürdüyse servis kayıtlarına bakarak anlaşılır. Gerçi ustan iyiyse bunlarada gerek kalmaz ya.

Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar