yardım lütfen

herkese iyi akşmalar arkadaşlar
bir arkadaşımdan motor almayı düşünüyorum bisan pasifik 125 lik 2006 pilaka ruksat tam
500 ytl istiyo ne dersiniz :)
birde motor ehliyet fiyatı ne kadar araba ehliyeti yok direk motor ehliyeti almak haça patlar birde araba ehliyeti olup motor ehliyeti almak patlar çorumda:cherry:

paran varsa 0. motor al kardeş bisan kullandım çok çabuk bozuluyor scoter tarzı birşeymi alacağın motor

motor aksamını kontrol ettir sorunu yoksa al bin işini görür 500tlye. ehliyet için de kurslara 150-200 falan verirsin. 270 lira vergi dairesine yatırcaksın 90 lira sınav ücreti gibisinden paralar da alıyolar. ortalama 600 liraya gelir kardeş. 50 tl falan da trafiğe veriyosun ehliyetini alırken. B ehliyetin ile beraber alırsan kurs diğerinin parasını almayıp öyle bi jest yapabilir bana yapmışlardı:)

bisan alma çindeki ithalatçıyla olan sözleşmesi bitti yenilenmedi yedek parçalar sadece ellerindekiler var ve çok arıza çıkartan bir motor bisikleti tercih ederim pasifiğe

sen bi baktır motor aksamına bişi yoksa güle güle bin ayağını yerden keser :cat: durumun müsaitse güzel birde kask al bak keyfine...

km kaç motr hırpalanmısmı? bakımları düzgün yapılmışmı 10.000 km yi geçikse alma zaten :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar