Yardım Lütfen

Selam Arkadaşlar Konu başlığını Yardım die açtım ama Şöyle bir şey sormak istiyorum bende kanuni seyhan 150 cc var bi arkadaşdada rks titanic 200 var benimle takas yapmak istiyor sizlerinde fikirlerini almak istedim sizce mantıklımı artıları ve eksilerini saya bilecek arkadaşlar varsa memnun olurum şimdiden teşekkürler

Dostum bunu bize niye soruyorsun ? Git motosikletin başlığına oku bak kendin karar ver. Allah Allah yaw herşeyi şu foruma sormayı bırakın senin motorun senin kararın.

İlgilenmiyorsan neden cevap yazıyorsun kardeşim ben sadece fikir alış verişi yapmak istiyorum benden tecrübeli arkadaşlarla madem söyleyecek fikrin yok neden kuru sıkı atıyorsun anlamıyorum.

L

LifeisBike

Böyle konu mu olur ? Yardim lütfen? Senin yardıma ihtiyacın yok, senin fikire ihtiyacın var. Doğru düzgün konu başlığı açarsanız ona göre yorumlar bulursunuz.

Konu başlığını nasıl değiştireceğimi bilsem az önce değiştirecektim zaten

Rks her yonden ustun olmasi lazim

Aslında kafama takılan soru şu ben kanuni seyhan'ı balık avına giderken kullanmı rahat diye aldım RKS ye baktığımda arkaya takılabilecek ne bir sepet yeri nede bağlantı yeri var sıkıntı olacak sanırım :) yorumun için tşk ederim

Aslında kafama takılan soru şu ben kanuni seyhan'ı balık avına giderken kullanmı rahat diye aldım RKS ye baktığımda arkaya takılabilecek ne bir sepet yeri nede bağlantı yeri var sıkıntı olacak sanırım :) yorumun için tşk ederim
sepet isi imkansiz degildir rks seyhana gore spor motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar