yardım lutfen

selamlar herkese elımde gilera Freestyle modeli var. motor cok yattı bugunlerde bakım yapım dedım bakımını yaptım calıstırmaya geldım gaz yemıyor teklıyor egzoz patlatıyor wast wofst pat ses cıkartıyor sonra stop edıyor rolantıde 2 dk kadar calısıyor gaz verdıgım zaman yıne patlatıp stop edıyor. not pegout beynı var hava fıltresı yok...hersıyını degıstırdım bakmadıgım bıse kalmadı.motor yatmadan once bole bır sorun yoktu .yardım edersenız sevınırım arkadaslar..

satılık gfr olanı varsa alabılırım yada parcaları..

GFR değilde CX 125 ön arka jant,amortisorler,maşası,fren merkezleri,radyatoru, vs ufak tefek parcaları elımde mevcut,

Neyse sadede gelelım,
Beyın desteklemıyor olabılır,
hava fıltresı olmadıgından boguyor olabılır,
karburatorde sorun olabılır,

Motor miladını tamamlamış olabilirmi ? Zamanında aprlia sr150'de aynı şeyler başıma gelmişti... Hava filtresi olmadığı için serkanın yazdığı gibi boğuluyor ve bir süre sonra stop ediyor. Çalıştırırken zorlanıyormusunuz ? Benzin yeterli düzeyde geliyor mu ?

cevaplarınız ve ilginizden dolayı herkese tesekkur ederım... silindir piston yeni benzin yeterli düzeyde geliyor herşey normal onceleri bu sorun yoktu...serkan arkadasım cx parcaları motor bolumunden bırsey kalmamısmı stator manyoto beyın vs..

dış bobini yanlış hatırlamıyorsam bu siteden bi arkadaşa vermiştim,
bulamıyordu dıye,

orjinal dış bobini yandı baska taktım ondanda supeleniyorum bulabilsem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar