yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar başka bi motosikletten çıkma komple motor mesela kawasaki er6 motoru bunu alıp başka bi motora sanayide takdıra bilirmiyiz nümkünmüdür yada 4 silindirli çıkma bi motor ucuz maliyetli başka boş bi kasaya monte ettirmemiz nümkünmüdür nümkünse maliyeti nedir şimdiden teşekkür ederim saygılar...

o senin ustanın maharetine kalmış bişe ama böyle toplama motorlarda yapılıyor ne kadar sağlıklı olur bilemem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yüksek maliyetli olur, herkes uğraşmak istemez ve şasisini kullanacağın motosikletin şasi ve fren sisteminin kullanacağın motora uygun olması gerekir. Kısacası unut gitsin.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yapılmayacak şey yokur. maddi imkanların dahilinde istediğini yaptırabilirsin tabiki ama masraf ve sonuç ilişkisi ne kadar mantıklı olur, önce onun iyice hesab edilmesi lazım.
bu arada tam olarak ne tür birşey planlıyorsun. amacın nedir. karbüratörlü motor uygulamaları daha kolay ve sorunsuz gerçekleşecektir. enjeksiyon sisteminde ise işinde epey ehil kişiler yapmalıdır. sensörler ve yazılımsal değişimler işin içine girebilr. dediğim gibi olmayacak iş yok, sen yeterli gayret emek ve parasal konuda rahatsan herşey mümkün.

bende bunu ögrenmek istiyordum maddiyatım pek el vermez yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim

maddiyatım el vermez diyorsun dostum,
fakat 4 silindir motoru alıp farklı şasiye monte etsek diye soruyorsun!!

4 silindir motorun ölüsü 2000 lira,
onu diriltmek Paha biçilemez :)

sanırım anladın :)

bende düşündüm jawa 350 alayım üzerine CBF500 motoru koyayım ama ruhsata işletmek artık imkansız gibi çıkan kanunlar sebebiyle birde işçiliğini kendin yapıcan ki maliyeti az olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar