yardım lütfen! ve herkese merhaba

arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. sitede oldukça güzel bir yoğunluk varmış, ne yazıkki buradan geç haberim oldu.
bu cumartesi motosikletten direksiyon sınavına gireceğim. ve 4 senedir kendi arabamı kullanıyorum.

aklıma takılan sorular var. çünkü herkes başka birşey diyor;
- otomatik vites bir motosikletle mi olaya başlamak gerekir?
- scooter dışında otomatik vitesli olan, pizzacı gibi ortalarda dolanmayacağım motosikletler var mı.
- değilse almayı düşündüğüm honda cbr 125 başlangıç için uygun mudur? bu araç kaç vitesli hiçbir siteden öğrenemedim? bana zorluğu olur mu.

herkese teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ortalarda pizzacı gibi dolanmayacağın bir sürü motosiklet var otomatik vitesli.
sym gts 250
suzuki burgman 400
yamaha majesty
gilera nexus 500
honda silverwing
vespa
piaaggio x9

modellerini bir araştır istersen

ermandem' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. sitede oldukça güzel bir yoğunluk varmış, ne yazıkki buradan geç haberim oldu.
bu cumartesi motosikletten direksiyon sınavına gireceğim. ve 4 senedir kendi arabamı kullanıyorum.

- scooter dışında otomatik vitesli olan, pizzacı gibi ortalarda dolanmayacağım motosikletler var mı.
- değilse almayı düşündüğüm honda cbr 125 başlangıç için uygun mudur? bu araç kaç vitesli hiçbir siteden öğrenemedim? bana zorluğu olur mu.

herkese teşekkürler.
bende cumartesi sınava gireğim :) öncelikle başarılar dilerim kendine uygun bir vitesli motor alabilirisin chopper tarzı düşünüyorsan ben bu gün baktım keeway ın superligt150 modeli çok güzel ve fiyatıda uygun motorunu aldıktan sonra kazasız belasız sürüşler dilerim melekler seni korusun:)

Gönlünden geçen motoru aL :) ilk bak hepsini iyice araştır ondan sonra

hoşgeldin
cbr 125 r 6 vitesli. bide scooter dışında otomatik vitesli varmı diye bende düşünürken mondialın 100kh modelinin otomatiği çıkmış ama pek beğenmedim şahsen.

hondanın sitesine baktım tabiki gözümden kaçmış saol. dediğin modelleri inceliyorum.

Hoşgeldin.Motosiklet modelleri başlığından istediğin tüm modellerin ayrıntılı bilgilerini bulabilirsin.Gerekirse tüm modellerle ilgili internet adresleride mevcut.Biraz daha gayret!Motor işi başlangıcındada devamındada meşakatli ama bir o kadar vazgeçilmezdir.

chopper_melegi:)' Alıntı:
bende cumartesi sınava gireğim :) öncelikle başarılar dilerim kendine uygun bir vitesli motor alabilirisin chopper tarzı düşünüyorsan ben bu gün baktım keeway ın superligt150 modeli çok güzel ve fiyatıda uygun motorunu aldıktan sonra kazasız belasız sürüşler dilerim melekler seni korusun:)

iyi dileklerin için çok teşekkürler. sana da sınavda bol şans diliyorum :)
açıkçası chopper düşünmüyorum, racing daha ağır basıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dorado var sanırım. Gazetelerde reklamları vardı. Sapanca Gezisi ve Darülaceze ziyaretinde de bir Dorado gördüğümü hatırlıyorum. Görüntüsü çok hoş. Özellikleri hakkında hiçbir fikrim yok ama otomatik vite olduğuna eminim.

Honda CBR 125 için söylenecek pek bir şey yok sanırım. Yeteneğinle paralel olarak sürüşü rahat bir motosiklet ama her ne kullanacak olursan ol sürüş eğitimi veren (ehli-yet kursları değil tabii ki) bir yere mutlaka git. Anladığım kadarıyla ilk kez motosiklet kullanacaksın. Durumun ciddiyeti tahmininden de öte.

:)) ciddiyeti derken trafikte motosikletli vatandaşlara yapılanlardan bahsediyorsun heralde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
dorado v3 250cc diye bi model galiba dışardan racing gibi duruyo ama otomatik vitesli bir scooter aslında oturma tarzıda cruiser gibi ne varsa birleştirmişler bir de içinde mp3 player mı ne var

ermandem' Alıntı:

herkese teşekkürler.

Otomatik vites chopper 100 cc
www.emreltd.net

scooter dışında otomatik vitesli motor var... mesela dorado ben kullanıyorum ve gayette memnunum tavsiye ederim :cat: bu arada hoşgeldin...:rendeer:
bu benim düldülüm

buda başka bi resim

umarım faydalı olmuşumdur :cat:

merhaba bende Dorado kullanıcısıyım.ancak dizimdeki yırtıkk sebebiyle motor kullanmam yasaklandı....ancak cok fazla kkullanma sansım olmadı..suan 850 kmde 500bakımları yapıldı..kullanmadıgım icin satıorm..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar