Yardım lütfen CaNıM AcıYoR :-(((((((((((

Arkadaşla bu motor olayında yeni sayılırım yaklaşık 3 aydır motor kullanıyorum. İlk başlarda mont kullandım fakat son zamanlarda havaların sıcak olması dolayısı ile kullanmadım ve şimdi belim (daha dogrusu belim oldugunu sanıyorum) çok agrıyor. Bobreklerini uşuttun diyolar varmıdır konu hakkında bilgisi olan. Doktora gidicegim fakat ondan evvel sormak istedim. :-(((

Bir doktora gorunmen en iyisi. Konu hakkinda bilgisi olmayan bir arkadasin yanlis yorumlar yapmasi hic iyi olmaz.

Doktor bile bakmadan ne söyleyebilirki biz ne söyliyelim...Hızlıca bir doktor yolu tutmak lazım bir çok şey olabilirde olmayabilirde:) bir şey varsada en iyisi erken teşhis hızlı müdahale..geçmiş olsun...

Belin tutulmus olabilir. Ayni sekilde durmaktan.(Hareket ettiginde mi agriyor, devamli ve icten -bosluklarina dogru- bir agrimi var?
Bobreklerini usutmus olabilirsin. (Ne olursa olsun en kisa zamanda bi bellik edin)
Bel kaslarini usutmus olabilirsin!
Mutlaka doktora git, isyan edecek kadar agriyorsa bir sorun vardir hem onu halleder hemde tekrar etmemis olursun.
Eger sadece durus bozuklugundan dolayi tutulmus oldugunu soylerse doktor bel hareketleri iste, ordaki kaslarini guclendir hem boylece ilerke yaslarda olusabilecek bir suru rahatsizligida engellemis olursun.
Gecmis olsun arkadasim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes gecmıs olsun.bı doktora gorun herkesın soyledıgı gıbı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lordofthedance geçmiş olsun dostum. :rendeer: ama anladığım kadarıyla bilgisayarın başına oturabildiğine göre isyan edecek kadar kötü olduğunu sanmıyorum güzel kardeşim.yanlış anlama sakın beni.bi doktora mutlaka görünmeni istiyoruz bak.ya bu arada forumumuzda da bi kaç doktor arkadaş vardı.bence bi de başlığı doktor varmı gibi falan bi eklenti yap o arkadaşların da dikkatini çeker.belki biraz daha yardımcı olabilirler.tekrar geçmiş olsun kardeşim. :rendeer:

beliyle beraber kafayıda üşütmüş bu cocuk olm burdakilerin ne fikrini alıcan ? merak ettim biri gitme dese gitmiyicen mi? git su doktoruna strese sokma beni burda :flower: 10 dan geriye doğru sayıyıom cıktın cıktın :queen: bu arada geçmiş olsun :king:

Hocam motorcuların ( donanımsız olanların ) kronik sorunu. Bu uzun vadede ciddi arızalar çıkarabilecek bir durum böbreklerde gider belde. Üşütmemek için mont giymen gerek bel için mutlaka bellik-böbreklik gibi donanımlar edinmlisin. alamıyorsan kalın bir kemer kullan ( asker palaskası gibi ) ve binerken sık. Zamanında donanımsız motora binenen ilerleyen yılardada bel ve böbrek sorunu yüzünden uzunsüre hastenelerde yatan insanlar tanıyorum. Motordaki hiçbir donanım yalnızca kaza anı için degildir bunlar bizi uzunvadede ortaya çıkabilecek rahatsızlıklardanda korur.

Kullandıgın uslup hiç hoş degil BEDBIN !!!!
Kafayı uşutmuş biri varsa oda sensin ilk once insanlarla nasıl yanıt vermen gerektigini ogren.
Tabiki doktora gidicegim. Sadece daha evvelden bu sorunu yaşamış birileri varmı diye sordmuştum.

Oduncu arkadaş çok guzel yazmışsın teşekkur ederim ilgi alakan için.
Geçen hafta nihayetinde aldım bir bellik ve kullanmaya başladım geç oldu ama biraz. Umarım kısa zamanda atlatırım. tekrardan ilgi alakan için çok teşekkur ederim.

amacım seni aşşağılamak yada seninle dalga geçmek değil sadece bulunduğun durumun ve kalkıştığın ki bence cok mantıksız belimi hissetmiyorum diyorsun burda ne fikri alıcan? bel gitmiş yani hala gülüyorum kafayı üşütmüş kelimesinide yapmaya calistiğin seyi yapmam icin ancak kafayı üşütmüş olmam gerekir benim yapmam icin ve ayrica insanlara ne zaman hafif esprili ( ki bence sempatik ) bi yanıt versem üslüp müslüp neyse herkesin karakteri farklı. benimki iyi die bi kaide yok. yinede geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar