Yardım lütfen ACİL

Cümleten iyi günler kazasız sürüşler arkadaşlar, motosikletimin arka lastik ebatı 2.75-18 fakat ben 90-90-18 taktırdım ve dublex yaptırdım fakat eve geldikden 2 saat sonra lastigin havası inmişti komple çok fazlamı büyük taktırdım acaba lütfen yardım edin lastiğim Michelin pilot street

Hasta bu uşak. Kardeşim biz burada insanlara karşılıksız yardımcı olmaya çalışıyoruz. Niye gıcık etmeye çalışıyorsun. Elli kişi cevap verdi senin sorularına. Git motorunun sayfasına istediğini sor, ikide bir başlık açma.

Hasta bu uşak. Kardeşim biz burada insanlara karşılıksız yardımcı olmaya çalışıyoruz. Niye gıcık etmeye çalışıyorsun. Elli kişi cevap verdi senin sorularına. Git motorunun sayfasına istediğini sor, ikide bir başlık açma.

Dostum her konuma yorum yapmak zorunda değilsin, ikincisi konu açacagımı sanamı soracağım adminler birşey demiyorsa senin burada ahkam kesmeye hakkın yok, motosiklet sayfası zaten burası bilen arkadaşlara farklı sorular soruyorum heryerde yırtık dondan çıkar gibi çıkmassan sevinirim iyi günler.

Dostum her konuma yorum yapmak zorunda değilsin, ikincisi konu açacagımı sanamı soracağım adminler birşey demiyorsa senin burada ahkam kesmeye hakkın yok, motosiklet sayfası zaten burası bilen arkadaşlara farklı sorular soruyorum heryerde yırtık dondan çıkar gibi çıkmassan sevinirim iyi günler.

sana bir şey demeyeceğim demedim zaten gereğini yaptılar ne olmuş açtığın konular bak bakalım http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=5731672

böyle kirlilik yaparak soruları başka arkadaşların da bir şey arattığında forumda onlarca sayfa çıkıyor onlarada zara veriyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar