Yardım lazım :)

Arkadaşlar merhaba. Arabam vardı ama mahvettim. Ailemınde ne arabadan nede durumdan haberlerı var :) o yuzden hadı yaptıralım dıyemıyorum. Okula gıdıp gelemm gerektıgın ıcın bı motor almak ıstıyorum. kendımı bıldım bılelı ılgılıyım var ama nıyetım olmamıstı daha cok arabacıydım. sımdı bı tane alıcam.
Ama benı gaza getırmıcek bısey olması lazım yanı arabamı ıcındekı erkek ortaya cıkıyor dıye mahvettım. bı anda 'nolcak ya' kafasına gırebılıryorum. asırı hıza musaıt olmaması lazım cunku yapmam ya derım yaparım. aslında vespa ıstıyordum ama arabanın degerı ıstedıgım vespaları karsılamıycak sanırım. bana yardımcı olabılır mısınız.
Bırde a2 ehlıye alıcam ama bıkac kursu aradım herkes pratık egıtım vermedıklerını zaten bılen kısılerın kurslarına kayıt yaptırabılıcegını soyledıler. e bız bılmeyenler bunları nasıl ogrenıcez ? onuda bı acıklarsanız cok sevınırım :) sımdıden ılgınıze tesekkur ederım.. :cherry:

Hoşgeldiniz, arabanız ne markaydı ve başına ne geldi meraktan soruyorum. Bu arada motor tavsiyesi olarak düşük cc bi scooter işinizi görür :pl: Bende a2 ehliyet alıyorum burdaki kurslar ders veriyorlar ücret karşılığında ama ben almaya gerek duymadım. Sınav günü sınav yerine giderken motoru isterim alışmak için :cherry:

arabam corsaydı ama yag kacırıyord bu yuzdende pıston vuruyordu, gostermemıstım ama o ses baska yerden gelemez :) sureklı gaza gelıyordum arabada ne devır kalıyodu ne bısey :) ( bı bayan gıbı kullanmıyorum acıkcası ) :):) büyük marifet oldugu için simdi kapının önunde yatıyo araba. motor sardı. yenıden motor yapılması lazım yanı bende aılemden gızlı aldıgım ıcınhaddı yaptırın dıyemıyorum. cok dusuk bısey olsun ıstemıyorum cunku ıstanbulda uzun mesafede yaparım. bıde 15 dk okul yolunu 45 dk dada gıtmmek ıstemıyorum :)
ehlıyet konusuna gelınce benım motorla hıc bı baglantım olmadı bı 5 sene once arkaasımda race vardı onu 30 40 metre ılerı goturmustum onu bıle hatırlamıyorum nasıl kullanıldıgını :) sınavlada vıteslı motor verıyorlarmıs yanı pat dıye alısada bılırım alısamayada bılırım kısacası hıc bır fıkrım yok , cevremde mootoru olanda yok malesef.. :( bıde bana marka ve model de verın :)

Arabanız için geçmiş olsun, ben 150 lik scooterla sınava gireceğim vitesli değil bence vespa tarzı bi motor size yeter. Bu arada motora vereceğiniz paraya eğer 0 alacaksanız sigorta, ruhsat, ehliyet, kask, koruma, plaka vs. arabanızın motorunu yaptırabilirsiniz :bounce:

elime geçicek olan max 4000:) onuda motora yatırıcam ama bu fıyatada ıstedıgım gıbı bısey bulurmuyum bılmıyorum. havada 4 bın olsa durmucak yaptırıcam arabayıda :) bıde sımdıye kadar dunyanın asrafını yaptım daha masraf yapmak ıstemıyorum o arabaya :)

Motor bu sakası olmaz

Arbaya göre daha cabuk devirlenir daha cabuk hızlanır :)

Pcx olur size

honda beat tam size göre yada activa hatta çok küçük demesseniz honda today çok şirindir tam bi bayan motosikletidir tavsiye ederim corsayı gazladığınız gibi devamlı gazlamassanız yakıtıda çok azdır

today gercekten sevımlıymıs ama max 60 yapıyo sanırım ben ıstanbul ıcındede kullanıcam :) ama beat ve activa olabılır :) sevımlıler. bı motoru boyatmanın malıyetı nedır hazır aklımdayken :)

otomobille 20 km hızla yaptığınız bi kazada çok büyük bir olasılıkla hayatta kalırsınız burnunuz bile kanamaz ama motorsikletle 20 kmlik bir hızla yapacağınız kazada -korumasızsanız-ölme olasılığınız çok yüksektir. arabanızı aşırı hızdan kullanılamaz hale getirdiyseniz motorsiklet sizin eceliniz olur.. umarım korumalarınızla kullanırsınız motorunuzu...

yasemin hanım bence sizi ilk önce ücretsiz motorsiklet eğitimi veren honda güvenli sürüş alanında görmek isteriz orda bisikletimiz bile var motorsiklete binme -inme- viraj - güvenli sürüş vs tam bir eğitim eyer ki bu hafta sonu müsaitseniz buyrun derim bilginize yoksa en kral motorsiklet de olsa bu sewda yürümez sizi aramızdan arırır trafik :cat::queen:

today gercekten sevımlıymıs ama max 60 yapıyo sanırım ben ıstanbul ıcındede kullanıcam :) ama beat ve activa olabılır :) sevımlıler. bı motoru boyatmanın malıyetı nedır hazır aklımdayken :)

motosikleti boyatmak yerine kaplama yaparsanız çok daha iyi olur ilerde satarken kaplamayı çıkarıp satarsınız motosikletiniz boyalı muamelesi görmez ayrıca kaplama ufak çiziklere karşıda motosikletin orijinal boyasını korur araba kaplayan yerlerde 200 lira gibi bir fiyata kaplama yaptırabilirisiniz diye tahmin ediyorum tabi yinede bi sormak lazım.
beat yada activa'nın pembe rengi çok sevimli olur ama mutlaka kalitelisinden kask mont vs.vs. korumalarınızı motosikleti edinmeden önce alın çünkü motosikletin şakası yoktur arabya benzemez motosiklette kaporta sizsiniz unutmayın

ayrıca 4000 tl bütçeniz yok bunun 1000 tl si can güvenliniz için sigorta gibi sayın kask koruyucu mont dizlik gibi lütfen iyi düşün bunları ...:cat:

yasemin hanım bence sizi ilk önce ücretsiz motorsiklet eğitimi veren honda güvenli sürüş alanında görmek isteriz orda bisikletimiz bile var motorsiklete binme -inme- viraj - güvenli sürüş vs tam bir eğitim eyer ki bu hafta sonu müsaitseniz buyrun derim bilginize yoksa en kral motorsiklet de olsa bu sewda yürümez sizi aramızdan arırır trafik :cat::queen:
nerede bu egıtım ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------

arkadaşlar ben aracıda asla kemersız takmam zaten bu buyuk bısey degıl bılıyorum ama dıkkat edıyorum demeye calısıyorum. asla dızlıksız kasksız gozluksuz montsuz kullanmam zaten. benım amacım gezıyım takılayım degıl okula gıdıp gelebılmek ıstıyorum o kadar.

sizi bu adrese uğurluyorum yasemin hanım cok memnun kalacaksınız oraya gidince 1000 cc makinalar bile var http://www.honda.com.tr/m_egitim_programlari.aspx

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

ya gerçekten yasemin hanım motorsikletle gezen bayan arkadaşları gördükçe imreniyorum ahh birde bizim milletimiz anlaya bilse mantıgıı :salut: eyerki bu eğitimden sertifikanızı alırsanız size ikinci el bir pcx honda öneririm :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

şimdi sayfaya baktımda kontejjan yok yaa bu kadarmı dolu olmuş :flower:

:(:(:(:(:(:( yerıde bana cok yakınmıssssss aydınlada sanırım :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------

bu haftalık zamanlar mı? yanı ne sıklıkda yenılenıyor ? ben ıkı hafta sonra gıdebılırım anca cunku.

orda kontejjan ve haftalık bilgiler var hafta içi yer varda hafta sonu cumartesi pazar yer yok :farao: size uyarmı ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar