Yardım istiyorum

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba..
Geçen ay motor aldım ve yavaş yavaş trafiğe çıkmaya başladım,daha önce motorla ilgili pek bir eğitimim yok,sizden ricam ben dönüşlerde problem yaşıyorum,gazı az verdiğimde stop ediyor ve yolun ortasında kalıyorum,fazla versem motorun kontrolü kayboluyor,bunun kısa ve pratik bir yolu varmı acaba,şimdiden ilginiz için teşekkürler..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba..
Geçen ay motor aldım ve yavaş yavaş trafiğe çıkmaya başladım,daha önce motorla ilgili pek bir eğitimim yok,sizden ricam ben dönüşlerde problem yaşıyorum,gazı az verdiğimde stop ediyor ve yolun ortasında kalıyorum,fazla versem motorun kontrolü kayboluyor,bunun kısa ve pratik bir yolu varmı acaba,şimdiden ilginiz için teşekkürler..

benim sana tavsiyem eğitim al eğitimsizde öğrenirsin ama biryerini kırmadan zor

debriyaja baskı oranını arttırırsan kavrama yapabilmen kolaylaşacaktır ama bu esnada dikkat etmen gereken sakın debriyajı siddetli bir şekilde bırakma tabi bu arada gaz vermeyide kesmiyorsun boş alanlarda bu kavrama noktasını bulmaya çalış bir kaç gün içinde mutlaka hakim olacaksın

bu arada aramıza hoşgeldin.

Sağolun bende kırayım o zaman bir yerlerimi:)
Anladım anlamasınada bir tekniği yokmu bu işin..

Teşekkürler bbaday,hoşbulduk..Peki bunun bir devri varmı acaba,yani kesinlikle şu devirin altında olmamalı diye,motor hareket ederken..

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
döneceğin yere az daha hızlı girip debriyaj ve gerekirse fren desteğiyle hızını azaltarak dön, biraz da kendini yatır hafiften.

Öncelikle hoşgeldiniz.

Donald Duck ın motorsiklet kulanımıyla ilgili yazdıklarını okumalısın ve tecrübeli bir arkadaşla eğitim yapmalısın

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
viraj icinde zorunlu olmadıkca fren kullanma motoru yatırmaya çalıs kaymaz korkma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar