yardım ıstıyorum honda beat hakkında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhabalar aranıza yenı gelım benım bır tane honda beatım var ılk aldıgımda cok memnundum cok az yakıyordu depoyu fulluyodum 200 km rahat gıdıyodum bazen240 bıle yaptıgım oluyodu şimdi ise 150 km zordan yapıyorum oda 50 hızı gecmıyorum serveıse gıttım boyle dıye kavrama balatası degıstı kayıs degıstı hava flıtre degıstı yıne aynı motorumdan sogumaya basladım lutfen sızden yardım ıstıyorum

saygılarımla:

Motor şişmiş olmasın !

Bende o motor olsa hep tam gaz giderim , topu topu 7 hp

Devamlı tam gaz gidersen , motor çok aşınır !

aslanım mengu senın hsyle gaz kolunu kırsan, bıyerlerını yırtsa motorun o kotuledıgın honda beatı yıne gecemez.ozellıkle benım beatımı....:farao:

geçebilir. hiç belli olmaz. beat yanılmıyosam 100cc. hs 150cc. %50 büyük motoru yani. doğal olarak gücüde fazladır, son hızıda.(gerçi bazı motorlar var ne kadar güçlüde olsa gitmiyo. mesela kanuni racer 200cc. 120 yi geçmiyomuş. ama cbr 125cc 130-140 arası yapıyormuş)
ama gende hiç belli olmaz geçebilir.

arkadaşlar scooter larda tork önemlidir 150cc 100cc motorda pek bişey fark etmez sadece motor eğer 8hp öretiyorsa bunu 150cc fazla sıkıstırmadan üretir 100cc ye göre ama yinede scooter larda tork hp den hız konusunda daha önemli bir etkendir
buarada beat okadar kolay kolay şişen bir motorda deildir :)

Erfer' Alıntı:
aslanım mengu senın hsyle gaz kolunu kırsan, bıyerlerını yırtsa motorun o kotuledıgın honda beatı yıne gecemez.ozellıkle benım beatımı....:farao:

Mahallede Honda Beatle kalkış denemesi yaptık !

10-15 metre fark attım ! Benim motorun debriyajı sorunlu olduğu halde ... !

Benim motorun hızlanması Yamaha BW'S kadar iyi !

Son hız 85km düz yolda(Gerçek hız 2005model arabayla test ettik KMsaatini)
Yakıt Tüketimi Min 2lt 100kmde(Otoyolda 60km sabit hız)
Max 3lt 100kmde(Şehir içi-Otoyol karışık 75-80km hız)

Gerçek son hız düzyolda 95km/s oldu 01.08.2006 itibariyle ...
Motorum 1200kmde !

Son düzenleme:
o senın curuk hs yı getır bıde benım beatla yarıstıralım kalkısta
ok mu?

aslanım hersey motorda bıtmıyo sen 10 yasındakı cocukla kalkıs denemesı yaparsan heralde gecersın...

efer kardeş senin şı beat ı çok merak ettim doğrusu. yere göğe sığdıramıyosunda.

semtuluce benım motorumu ovdugum fln yok! mengu16 hondaya ve beata acık acık kufur etmedıgı kalıyor bırtek! bızımde sınırımız bozuluyor...
sımdıde soyluyorum kım benımle kapısmak ısterse antalyadayım.adresımıde verırım...

Erfer' Alıntı:
semtuluce benım motorumu ovdugum fln yok! mengu16 hondaya ve beata acık acık kufur etmedıgı kalıyor bırtek! bızımde sınırımız bozuluyor...
sımdıde soyluyorum kım benımle kapısmak ısterse antalyadayım.adresımıde verırım...

Erfer bu tartışma bitsin artık !
Mondial HS150 , HondaBeat'ten güçlü !
Düz yolda 105 yapıyor ve 3/4 gazla , tam gaz gerekmiyor !
Diyeceksin şimdi 105km aslında 80-85 KMsaati bozuk !
2005model arabamızla test ettik %10 hata var !
Yani 94,5km/s hız yapmışım !

Honda Beat düz yolda 90 yapıyormuş galiba !
Hız saatininde %100doğru olduğu kesin değil !

Eğer HondaBeat'in ile her kalkışında tam gaz kalkıyorsan
Ve buna rağmen kayış enaz 5000km dayanıyorsa !
Binlerce defa özür diliyorum ama
Hondanın V-kayışıda 15-20 defa tam gaz kalkış yapınca
ötmeye başlıyorsa beş para etmez o motor ...

ya şimdi 2 nizide görmeden bilemeyiz bi denemeniz lazım ama mondialın pek bi şansı yok çok denedik hem kalkısta hmde yol tutumunda beat öndeydi...Bunları biliyorum çünkü bnde beat kullanıcısıyım:bounce:

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Ben benim Mondial 125 RT ile Activaya fark atıyordum.Zannedersem Beatde activanın kardeşi ve güçleri aynı.Bence HS takar ona.

merhaba bn 50 msj hakkımı dolduramadığım için ulaşlamadım size bi sorum olucaktı size yardım ederseniz çok sevinirim

Ben mondial 150 hs alıcaktım ama salcano sm 150-T10 nu gördüm şimdi mondial çin markası diye mondialden çekiniyorum açıkçası siz 150 hs kullanıcısınız motorunuzdan memnunmusunuz yani bana tavsiye edermisiniz yada Salcano > SM 150-T10 umu aliim cevabınızı bekliyorum ii günler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------

Mengu16 sorum size

Ya arkadaşlar,adam sizden yardım istemiş,siz işi kim daha uzağa işere çevirmişsiniz :silent:

Bujini,karbüratör ayarını ve karbüratör manifolt lastiğini kontrol etmeni öneririm.Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar