Yardım Etmeden Geçme

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seLamunaleykum Yeni Katıldım Foruma Motosiklet almak istiyorum Fikirlerinizi düşüncelerinizi almak istiyorum motosiklet yamaha rx 115 şimdiden teşekkür ederim

rx 115 in süratli ve seri bir motorsiklet olduğunu biliyorum.sınıfına göre oldukça iyi bir motorsiklet.sitemizde kullanan baya arkadaşımız var.tek sorunları biraz tipten kaydediyor işte.tip benim için önemli değil gitsin-sağlam olsun bana yeter diyorsan tavsiye ederim..bu ara hoşgeldin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşbulduk teşekkür ederim kullanlar arkadaşlarında düşüncelerini bekliyorum tip sorun değil dediğin gibi ömürlük sağlam olsun

aleyküm selam aramıza hoşgeldin bildiğim kadarıyla rx115 2 zamanlı 4 zamanlılardan biraz fazla yakar ama ne kadar dersen onu bilmem

sınıfının en hızlısı olduğunu biliyorum

onun yerine tavsiyem honda cbf 150 veya yamaha ybr125

üyelerimizden Extrema ile iletişime geçersen sana yardım edebilir bu konuda , kendisi hem motor ustası hemde bu makinayı kullanan bi arkadaşımız.

Geldim geldim bende 2000 model rx115 kullanıcısıyım :)
2 ay önce piston değiştirdim neden dersen can sıkıntısı siyebilirim :)
daha önce hiç açılmamıştı ilk ben açtım yani :p
Valla arkadaşşım şunu söyliyim çok yakmıyor yakıyor diyenlerin çoğu kullanmamıştır rx modellerini
Gerçekten seri bir makina ama fazlada havalanmamak gerek çünkü 140-150 yapar diyorlar ama ben 135 yaptım en fazla o da tek kişiydi
İki kişi en fazla 125e kadar çıktım :)
Parça sorunu yok pistonu 25 ytl krankı 30 ytl diğer parçalarındada sorun çıkarmaz zaten :)
Ama alacağın motorun temizliğine bak derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok teşekkür ederim hepinize

bende kıng kullanıcısıyım detaylı bılgı vermek ısterdım ama sımdı İstanbul'a gıdıorum.

öncelikle aileye hoş geldin bence marka önemli ama
yamahada güzel bi makina olduhu için hiç düşünme al al al :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok teşekkürler haziran 13te cuma günü kesin gün o günde alacam şimdiden bilgileriniz için tşk ederim

vealeykümselam arkadaş öncelikle hoşgeldin rx 115 yamahanın 2t lı modelidir 2t olduğundan biraz seridir ama yakıt emsallerine göre biraz fazladır tabi ama hızlı bi motosiklettir 2t olmasa 115cc nin 130 yapması normal şartlarda imkansız bişey

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu motorun yağ haznesi var ayriyeten yağli benzine ihtiyaç yok

Yamaha RX 115 sağlam bir motosiklettir..18 hp gücü sayesinde piyasadaki çogu motosikleti tokatlamaktadır..3,8 tüketimi vardır..Son hızı normal şartlar altında 130'dur..Hızlanması ve sesi muhteşemdir..:bounce:

Yamaha RX 115 sağlam bir motosiklettir..18 hp gücü sayesinde piyasadaki çogu motosikleti tokatlamaktadır..3,8 tüketimi vardır..Son hızı normal şartlar altında 130'dur..Hızlanması ve sesi muhteşemdir..:bounce:

Hem benim aklıma takıldı hem de arkadaşa yardımcı olmak için soruyorum, bu 100 km de 3.8 lik tüketim fabrika verisi mi yoksa bireysel ölçüm mü, bir de bakım çok gerektiriyor mu?

Hem benim aklıma takıldı hem de arkadaşa yardımcı olmak için soruyorum, bu 100 km de 3.8 lik tüketim fabrika verisi mi yoksa bireysel ölçüm mü, bir de bakım çok gerektiriyor mu?

Benim bireysel ölçümüm 100 km de 3,5 litre civarı
Bakıma gelince tabiki bakım gerektiriyor ama 4 zamanlılar kadar para harcamazsın :cat:
Şunu düşün ki motor kilitlese bile rektefiye piston krank kolu falan filan toplam 100-150 ytlye halledersin :p

ya arkadaslar bende bu rx 115 ı merak ettım naqsıl bı motordur pıyasadakı fıyatı nedır benım motoru versem ne kadar verırım ustune ?shalter 125 ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar