Yardım eli:)

bugün öğlen kilyos tarafına gitmiştim. yanımdada bir araba geldiği için ara ara bekliyorum filan. dönüşte sarıyer-beşiktaş yolu ile bahçeköye dönen ve kilyosa devam eden yolun sonunda beliyorum yine bizim arabayı. yol malum çok sıkışık 20 dakika civarında bekledim. arada motorcular geçiyor. selam veriyorlar. bu çok hoşuma gitti bende karşılık verdim istisnasız hepsine. sonunda bir motorcu arkadaş bişey dedi anlamadım ama "birinimi bekliyorsun" anladım. o anda beklediğim için sanırım öyle anladım. evet dedim. sonra jeton düştü arızamı var demiş. yolun hemen ilerisinden dönüyordu. işaret ettim çok teşekkür ettim arızam yok dedim. olsaydı eğer arkadaş dönüp bakacaktı. oysaki beni hiç tanımıyor. inanılmaz bir güven verdi. arkadaşa teşekkür ediyorum.
sonra ordan devam ettim trafik tıkandı bende trafikte arabayla beraber gidemiyorum. biraz ilerde bir cepte yine bekliyoum. bir motorcu arkadaş daha arıza varmı dedi. bende yine gelenleri bekliyorum dedim. teşekkür ettim.

sonuç itibariyle bu kadar vurdumduymaz bir dünyada yaşarken insanların yardıma ihtiyacı olabileceğini düşünüp iyi niyetle yaklaşan insanların olması açıkçası beni çok memnun etti. motoruma bakmadan insanlık adına bişeylerin yapılması sevindirici. uzun oldu ama böyle işte.

tabi arada selamıma karşılık vermeyenler veya yanımdan geçip gidenleride oldu vsvsvs... paylaşmak istedim.

motorcunun avantajları:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

KoD

Bi insanın gerçek motorcu olup olmadığını bu anlatığın şeyleri yapıp yapmamasından anlarsın kardeş. Ben her yanımdan geçen motorcuya slm veririm ya sellektör yada korna ama kimisi karsılık veriyo, kimiside mal mal yüzüme bakıyo. Motorsiklet ruhunu bedeninde tasımayan kişilerden yani motorsiklete sadece özenti için binen insanlardan nefret ediyorum. Keşke herkes senin anlattıklarını yapsa ama maalesef. Kazasız belasız günler dilerim kardeşim !

emress bugun benımde basıma senın yasadıgın gıbı bırsey geldı
otobanda gelırken evıme 2-3 km kala benzın bıttı...:pale:
(bu hata tamamen benım kabul edıyorum dıkkat etmelıydım)
motorumu ıterken bır arkadas geldı ve arızamı var dıye sordu
bende dıkkatsızlık ıste benzın dıttı dedım kendı deposundan benzın cektı ve
bana verdı....ne dıyecegımı sasırdım....::utangac: bende bırekz yolda benzını
bıten scooter kullanıcısına yardım etmıstım ama kabul etmelıyızkı
motorsıklet camiası cok ama cok farklı....:cat:
bu tip yardımlaşmalara tum arkadaslarımın dıkkat etmesını rıca ediyorum
yolunuz acık olsun...:)

Motosikletler eskisi gibi az olsaydı bu dayanışma daha sağlam olurdu.Ergen yaşta olup,bünyesinde makul miktarda anksiyete biriktirniş arkadaşlara selam verince bi de saçma sapan borçlu hatta düşman sahibi olabilirsin.ehiehe.Zor durumda bi motorcu görürsem bende yardım etmeye çalışırım.
r6 yı iple bağlar beat le çekeriz icabında:mrgreen:

bugün bende çeşme yaptım o kadar motorluya korna çaldım tık yok sadece çeşme girişinde birisi benden önce davrandı selam verdi repsol cbr 125
morotlar ikiz olunca daha tatlı oluyo :))

motorum yok ama babamın motoru 5 km ittigini hatırlıyom 1100 makinayı 5 km itmiş kimseden yardım gelmemiş ön lastik patlamış birazda selam bekledigin kişinin motordan anlaması lazım yürekten kullanması lazım özentiler gibi sadece hava için binmeyecen

işte motosiklet ruhu bu ruhu paylaşan butun arkadaşları kutluyorum

motor kullanan insan duygusal oluyor nedense :) ehliyeti alayım bende yardıma koşacağım inşallah.

Burada bir arkadaşın imzası vardı "Motorcunun motorcudan başka dostu yoktur" diye.İşte budur olay ! :cat:

bir motor kullanıcısına yardım etmekten zevk duyuyorum. ama selam almıyorsanız henüz elinizi taşın altına yeterince sokmamış olabilirsiniz. karşıdakinin bunu bilmeside mümkün değildir. ama bu seçicilikteyse sapına kadar motorcudur!

motorcu; yaz-kış sadece motosiklet kullanan insan. mecburiyetler harici üzerine kayıtlı arabası yoktur.

motor kullanıcısı; yukarıdakinin dışında kendini motorcu sanan bilinçsiz fakat iyi niyetli çoğunluk.

özenti motorcu; şimdi bunu alıcam bana bakarlar dimi? (bana hayabusa için berberim sordu. ::wacko:: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar