Gözlerimdeki sorunun ne olduğu bu konuda önemli mi ki:S
mesela takside çalışıyorsan parayı düzgün alamazsın falan belkidegeçmiş olsun taksici otobüs şöförü falan filan olmucan nede olsa ingilizce öğretmeni olmucakmısın boşver gitsin:cat:
bence gözlüksüz kullanamzassın anlamıne geliyor eger polis gözlüksüz yakalarsa seni cezayı yersin![]()
Zevk için öldür ama para için asla demek istemişler kanımca![]()
selam ben servis şöförüyüm ticari araç kullanıyorum yüzlerce gözlüklü ticari araç kullanan arkadaşım var ama hiçbirinin ehliyetinde öyle bişey yazmıyor artı src den kaynaklandığınıda düşünmüyorum src henüz yürürlüğe girmedi benim abiminde ehliyetinde ticari araç kullanamaz diye yazıyor ellerinde ufakbir sakatlığı olduğu için sanırım gözlükten dolayı öyle bişey yazmışlar gözlüklerin numarası ile alakalı olabilir yasal bi sınırı vardır sanırım
Ticari aracı hangi sağlık sorunlarında kullanamayacağımızı berlirten bir bunları bulabildim, ama gözlük konusunda yazılmış bir bilgi göremedim..3) İşitme cihazı kullananlar, A1, A2, C, D, E, G Sınıfı Sürücü Belgesi alamazlar. İşitme cihazı kullandıkları halde, B Sınıfı Sürücü Belgesi alanların ticari araç kullanamayacakları belgelerine işlenir.
-----
b) Daha önce miyokard enfarktüsü geçirenlere C, D, E, ve G Sınıfı Sürücü Belgesi verilmez. B Sınıfı Sürücü Belgesi alanların da ticari araç
-----
5) B Sınıfı Sürücü Belgesi alıp da ticari araç kullanacaklarda, C, D, E, G Sınıfı Sürücü Belgesi alacak olanlarda işitrne tam olmalı, ileri derecede ses kısıklığı, solunum bozukluğu ve ileri derecede konuşma bozukluğu olmamalıdır.
-----
7) E Sınıfı Sürücü Belgesi alacak olanlar ile B Sınıfı Sürücü Belgesi alacaklardan ticari taşıt kullanacak olanlarda, doğuştan veya sonradan meydana gelen ileri derecede şekil bozukluğu ve harabiyet olmamalıdır. B Sınıfı Sürücü Belgesi alıp da bu durumda olanların ticari araç kullanamayacakları belgelerine işlenir.
-----