yardım edin lütfen!!!

Bugün motosikleti çalıştırdım 25 km falan yol aldım. sonra stop ettim. Biryere kadar gittim geldim. E5 e çıktım biraz bastım . Göstergeye baktığımda devir saati, hararet göst. ve sinyaller, vites lambası çalışmıyor. Halen de öyle .Ama farlar yanıyo. sigortalara baktım sağlam. anlamadım. Ne olmuş olabilir çözemedim. Bilen varsa yazsın ltfen :salut:

Bahsettiğin konular tamamem elektrik sistemi ile ilgili. Sigortayı gözle bakarak değil herhangi bir ölçü aleti veya sigortaların yerini değişerek kontrol etmeniz gerek. Sigorta atık değilse de beklemeden dolayı oksitlenme olabilir.

oksitlenme yok ama sigortaların numaraları birbirinden farklı geldi bana rekleride farklı. bozarım diye dokunmadım fazla

sigortana baktırt bilen birine tabi bildiğim kadarıyla bi ölçü aletiyle 5 dakikada sorunu buluyolar

Abi soketlere bak hiç elektrik yoksa sokettendir.Sigortalarda atmış olabilir bakmak lazım.Abi msn açsana 2 dk :)

bende d e olmustu ona benzer olay üst tarafa cıkan kablolardan ( - ) olanı kopmustu sende kontrol et arada sıkısıp kopa biliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar