yardım edin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkeze selamlar siteye yeni üye oldum sizlein bilgilerinizden yararlanabiliceğimi düşünüyorum neyse soruma gelirsem eğer sorum şu

bende bitmiyen bir motorsiklet aşkı var ama daha hiç scooter dışında motorsiklet kullanamdım. racing tarzı motorsiklet kullanmak istiyorum ama racing ler konforsuzmuş kullanması zormuş diyolar sizin fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir acaba istediğm motorsikletler ise r1 cbr 1000 gibi motorsikletler bide harley night rod var bana bunlarda birinde yarıdım edebilirmisinz istediğm özellikler ise hızlı ve güvenli bir motor dur lütfen yardım edin

yardım edin lütfen :(

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim önce 125 lik bitane vitesli motosiklet al.onda iyice öğren: vitesleri, frenleri, hızlı giderken disk freni sert kullanmayi..senın dedın racingler hızlı oldugu ıcın durdurmasıda baya bı becerı ıster .onun ıcınde dısk frenı kullanmayı ıyı bıleceksın.bence o dedın racınglere gecmesen iyi olur.eger gecersen gecmeden önce organlarının hepsını bagıslamayı unutma....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoş geldin....

Sende bayağı hızlı geldin.....R1 falan......?....En azından R6 deseydin insaflı olmuş olurdun ama....Ta baştan kopardın sen...

Umarım tekerin düz basar....Umdukların gerçekleşir....:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoş geldin....

Sende bayağı hızlı geldin.....R1 falan......?....En azından R6 deseydin insaflı olmuş olurdun ama....Ta baştan kopardın sen...

Umarım tekerin düz basar....Umdukların gerçekleşir....:rendeer:

:cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

teşekkür ederim ama lütfen olumlu olun :D içimdeki ateş herkezi sarar walla :D gerçekten çokmu tehlikeli bunlar yaaa herkez kullanıyo

paran varsa ve güvenlik diyorsan bmw al! Çünkü saydığın motorlar senelerce tecrübe gerektirebilecek motorlar bence.Ben commuterle değilde Allah muhafaza param olsaydı böyle bir motor alsaydım şu an meftaydım:)

commuterde yata kalka vites nedir devir nedir nasıl fren sıkılr öğrendik.bu arada abs'li motor almanı öneririm! para sorunun yoksa tabii! Ama ben 600rr hayranıyım oda ayrı!

Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim ,istersen bitane kirala.otobana cık otoban yoksa asfalt yerler kuru iken bin gez.yada baska racing kullanan birisini bul senı artcı alsın ve şöyle 1 saat dolasın.....

bende racing hastasıyım.hatta gs 500 den önce zrr600 alacaktım kawasaki.simdı bakıyomda ıyıkıde almamısım zzr yi...:rendeer:

Son düzenleme:
peki konforu nasıl bu racinglerin çokmu konforsuz uzun yol yapılmazmı peki bu aletlerle

Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim o motor zaten gidecegi yere cok kısa sürede gidecegi için okadarda bı tarafın agrımaz.zaten motorun üzerıne yattın ıcın butun yukun motorun üzerınde olacak ve fazlada yorulmıycan.ama motor agır ve hızlı oldugu ıcın zapdetmesı cok zor.bence sen osevdadan 3-4 aylına vazgec.şöyle 250 lik bı tane motor al güzelce ögren ondan sonra buyutmeye basla motoru...okiiiişşş

ok zaten yazın öğrenicem racing fln kullanmayı şimdiden bilgim olsun diye soruyorum

bnce cbr125 weya 125 lık bır wıteslı motosikletı kullanmayla basla o dedıgın makınalr senelerce tecrube gerektırır ama yınede sen bılırısn

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence sımdıden bıtane 125 yada 250 lik vitesli motor alırsan yaza kadar iyice ögrenırsın.....simdiden basarılar abıcım...aman dıkkat haaa..bende 350 lik jawayla basladım fazla bı zararda görmedım.ilk 2 gun kaldırımlarda nfala natladım.vites debriyaj kullanamıyodumda ondan yanı.sonra ıyıce ögrendım uzun yola gıttım....280 km gıttım gıttım geldım bızım köye yanı..sımdıde buyuttum motoru gs500 suzukiiii

peki şöyle bişe yapsam olmazmı profesyonel bir kişi var yazlıkta öğretiyo ondan ders alsam hemen kullanamazmıyım büyük motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam abicim öğretsın sana hemde cok ıyı olur.ama kendı kendınede bıseyler ögrenmen lazım.sen ufak bı motor kırala 1-2 ay bın
zaten 1milyuar falana alsan bıtane dursun evının bi köşesınde yaaaaaa.iyice ögren o dedın abıdende ögren bıseylerr.cok güzel olur yaaaa.ama ufak motor mutlaka al....

peki şöyle bişe yapsam olmazmı profesyonel bir kişi var yazlıkta öğretiyo ondan ders alsam hemen kullanamazmıyım büyük motor

Yüksek cc'li motor kullanmak tecrübe ister. Tecrübe ise öğretilmez, yaşandıkça öğrenilir, yol yaptıkça, kaba tabirle "kaşarlandıkça". Forumlarımızda defalarca konuşulan bir konuya değinmişsin. Keşke biraz okusaydın, seninkine benzer hiç yoksa 300 tane başlık vardır.

Sen şu başlığa bir göz atarken ben de başlığı kilitleyeyim :)

http://www.motosiklet.net/forum/yeni-baslayacaklara-hitaben-t1872.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar