yardım edermisiniz

ben foruma yeni üye oldum bi şey sormak istiyorum ben yaklaşık 1 yıldır bi otelde çalıştım ve ordan biriktirdigim 7 milyar para var ve hmn gidip motor almak istiyorum bahçelievlerdeki bi motor bayisiylede konuştum ama ewde sadece annemle konuştum bu konuyo ve annem kesinlikle hayır diyo babama sölesem kim bilir ne olur motoru gizlidende almak istemiyorum onlarında gönülleri olması için ne yapmam lazım yardımınızı bekliyorum :)

Mantık kullan.

-Motor çok zevklidir
-Motor az yakar
-Vergisi, gideri azdır (otomobilin dörtte birinden az)
-Görüntüsü güzeldir
-Trafiğe takılamzsın
-Park sorunu yaşamazsın
-Ucuzdur
-7 milyara alacağın Şahin'den daha güvenlidir :) Yine de güvenlik konusuna fazla girmemek daha iyi :)

Bu noktaları iyi savunursan, kararlı olursan onlar da saygı duyacaklardır (en azından şu anda benim durumum böyle).

Son düzenleme:
haklsın ama ben moturu gizliden almak yerine aileminde gönlü olmasını istiyorum bunu için ne yapmalıyım acaba

Benim demek istediğim ailene bu saydığım konuları mantıklı olarak açıkla, motor isteğinin kesinliğini belirt, saygı duyacaklardır. Annenin kabul etmesi çok zor olacak yanlız :)

haklısın :) ben yanlış anlamışın senin yazdıklarını ben benim acımdan anladım tavsiyen için saol bakalım bi yolunu bulucaz artık napalım :)

Süper Moderatör (BBRR)
Her şeyden önce anne baba ne diyosa doğru odur.... Otur onların fikirlerine hak verdiğini ama seninde böle bir fikrin olduğunu anlat eğer onları ikna edemiyosan demekki sen daha ikna olmamışındır.
Unutmaki fikirlerini kabul ettirmek karşındakinin fikirlerini dinleyerek başlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar