YARDIM EDER MİSİNİZ ?

Arkadaşlar herkese merhabalar...
Foruma yeni kayıt oldum :)
3 yılı aşkın bir süredir chopper sevdam var. Ancak öğrenci olduğum için bu sevda sadece hayallerimde kaldı. Bu yaz çalışıyorum ve hayalime kavuşmak için para biriktiriyorum. Yaptığım hesaplamalara göre 5bin lira gibi bir bütçe sadece motora ayıracağım. Ekipmanlar içinde biraz bütçe ayıracağım. Ekim ayına doğru motoru alacağım :)
Şimdi sizlere sormak istediğim bir kaç sorum olacak. Bundan birkaç ay öncesine kadar kuba sl 200 de aklım vardı. Başlangıç için ideal olduğunu çoğu kişi tarafından duydum. Ancak şu son zamanlarda Regal raptor daytona 250 ye çok kafayı takmış durumdayım. Gerek şekli gerek yorumlar olsun çok dikkatimi çekti. Ancak fiyatı benim için oldukça yüksek. Bu yüzden kredi çekme yada senetle anlaşma gibi şeyler düşünüyorum. Kafam oldukça karışık durumda. Eğer alırsam nasıl öderim? Hem çalışıp hem okumak zor olacak? Bir de malum son 2 senem. Ancak bu motor için birkaç ay dayanabilirim diyebilirim. Ama hala kafamda sorular var. Bu yüzden gerek abilerimden gerek kardeşlerimden tavsiye almak istedim. Yorumlarınızı heyecan içinde bekliyor olacağım :)
(Bu arada kusura bakmayın şunu belirtmeyi unutmuşum. Motor konusunda az buçuk deneyimim var ancak debriyajlı motor hiç kullanmadım. Araba kullanmayı biliyorum ve ağustos 29 da ehliyet sınavına gireceğim. Boyum 1.78 kilom 70. Teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar