Yardım - Cbr 125 r repsol

Arkadaşlar, alıcagım ilk motosikletim olacagından bu islerden pek anlamam fakat internetten okudugum kadarıyla az cok bilgi sahibiyim. butcem 3600tl. 2006 model cbr 125 r 18 binde yatması yokmus sahibiyle konustugum kadarıyla 3500 e kask ile veririm diyor. 3400 e alırım ben onu fakat 3400 bu motor için iyi bir fiyat mıdır? izmirde ikamet ediyorum fakat motor denizli de, ayrıca o ilde honda motor servisi de yokmus , cbf 150 kullanıcısı 5 yıllık motorcu olan bi arkadasımla beraber gidecegiz sizce alma lı mıyım?
fiyat fazla mı?
baska tavsiyeleriniz var mıdır?
şimdiden teşekkürler...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-orjinal-cbr125r-92717206/detay

Son düzenleme:
Kimsenin ekmeğine mani olmak istemem fakat ben olsam daha farklı alternatiflere bakardım. 2006 model cbr125 için 3.500 TL gibi rakamlar bence fazla. Şimdi bu senin madem ilk motorun olacak. Ne olduğu belli olmayan eski motorlara bağlama paranı. Bütçene uygun sıfır honda CB 125 gibi model ile başla derim ben. Hem sıfır olduğundan ötürü kafanda soru işareti kalmaz.

http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=cb125

ybr al derim , daha kullanışlı ,yedek parçası daha fazla var , ilerde değiştirip 250 cc lik bi motora çıkarsın racing tipi

denizliye gitmeden motora baktıra biliyorsan baktır, öyle bir imkanın yoksa bence çevrenden bildiğin başka bir motora bak. ilk motorun olacak sonuçta kafan ağrımasın alimallah motordan soğutur seni sonra.

Motora baktirma imkanim yok motor tavsiyeleriniz icin tesekkurler ama alicagim motorla uzunyol yapicagim o nedenle cbr deki az da olsa yuksek olan son surati onemli ve su sogutmali olmasi + tvs apache dusunuyodum ondan da sogudum malzeme kalitesi gercekten icime sinmedi kafam iyice karisti

ilk motorun ile çok sürat yapmasan iyi olur, en azından acemilik dönemini atlatana kadar. ben motor sürmeyi öğrendim dediğin anda başka bir durumla karşılaşıyorsun ve halen acemi olduğunu anlıyorsun.bu nedenle tavsiyem ikinci el satışı güzel olan bir motor alman gelecek sezon veya 3 sezon sonra onu satıp daha iyi bir makine alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar