Yardım bekliyorum arkadaşlar

öncelikle herkeze mrb'lar kawasaki er-5 ön farı arıyorum, kawasaki yetkili servisine telefon açtım bana tam 850 tl fiyat çektiler dilim ucukları , yahu dedim ne yaptınız neden böyle ,fiyatlar doğru dedi..

bende dedim acaba ybr 125 in ön far nasıl durur üzerinde gittim bi ybr ön farı baktım tuttum cok abes durdu ufacık bisey zaten, hyosung gt 250r naket lerinkine baktım onlarda ufak, en son karar olarak ybr 250 'nin ön farında karar kıldım onada 270 tl fiyat verdi motoliz , simdi sizce ben bu farı alsam kendi motoruma uyarlayabilirmiyim, yada kawasaki er 5 kullanıcılarının tavsiyeleri ne olur yardım eden arkadaşlarıma simdiden cok teşekkür ederim... iyiki varsınız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim herşeyin orjinali diyecem ama 850 TL asgari ücretten bile yüksek.

Bilmiyorum bende az da olsa para biriktir orjinalden vazgeçme.

GKN

Sahibinden.com da çıkması var, baksana kaça vericek?

öncelikle herkeze mrb'lar kawasaki er-5 ön farı arıyorum, kawasaki yetkili servisine telefon açtım bana tam 850 tl fiyat çektiler dilim ucukları , yahu dedim ne yaptınız neden böyle ,fiyatlar doğru dedi..

bende dedim acaba ybr 125 in ön far nasıl durur üzerinde gittim bi ybr ön farı baktım tuttum cok abes durdu ufacık bisey zaten, hyosung gt 250r naket lerinkine baktım onlarda ufak, en son karar olarak ybr 250 'nin ön farında karar kıldım onada 270 tl fiyat verdi motoliz , simdi sizce ben bu farı alsam kendi motoruma uyarlayabilirmiyim, yada kawasaki er 5 kullanıcılarının tavsiyeleri ne olur yardım eden arkadaşlarıma simdiden cok teşekkür ederim... iyiki varsınız

arkadaşım bende kawasaki en 500 vardı motosikletten inanamayacağın kadar memnundum ama sırf z motor yüzünden sattım parça lazım olunca peşin paranı veriyorsun 3 ayda anca eline ulaşıyor deli ediyolar insanı
neyse benim far kırılınca bende aradığımı bulamadım o yüzden gidip piyasada tuning işi yapan araba modifiyecilerinden bu jeep lerin üstüne takılan özel farlar var rally marka onlardan aldım on numara oldu hem büyük hem gösterişli
kchilites_800.jpg

pod-garcialaser.jpg

kcrally1.jpg

C_8127449.jpg

doğru bi cıkıp dolsayım sanayii'de umarım bulabilirim. ama ybr 250 'nin farını alsam uyarmı diye de düşünüyorum halen

34960_135412736482941_100000426451862_268514_5995424_n.jpg

bak benim motosiklette böyle gözüküyor fiyatı da o kadar pahalı değil 50 ila 100 tl arası olması gerekiyor
bu arada ön teker 21 inç ona göre hesap et büyüklüğünü
ha kardeş sana monero veya poiner marka çin işi motosikletlerede bi bak derim onların ki de uyuyor olması lazım ama er 5 in far benim gt650 nin aynısı gibi duruyor kanuni vindy s inkine de çok benziyor
internette fiyatları 18 tl filan küçüklerinin

teşekkür ederim kardeşim.. iyok ya gt 250 ile gt 650 naket'in farları aynı değişiklik yok, boy farkı yok yani, ben heralde en son gider ybr 250'nin farı alırım daha büyük o cünkü tabi öncesinde su rally'cileri tuningcileri bi gezeyim, aslında olsa orjinal cıkma alacam hemen walla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar