Yardım başlangıç için bilgi...hangisini almalıyım.

:pale: Yeni:Burda yeni olduğum için size bi şeyler danışcam 18 yaşındayım ve Motor almayı düşünüyorum iki tane aklımda var cbr 125 ya da kanuni deep var hangisi dersiniz_? Bunların yakıt masraflarını ne olur? bi de ilk başlıngıç için tavsiye eder misniz? cevaplar için şimdiden tşkler...

Merhaba yenii!

Öncelikle hüşgeldin! :rendeer:

Ben de henüz araştırma aşamasındayım, eminim görünce tecrübeli arkadaşlar daha geniş şekilde yardımcı olacaklardır; ama sen de bir yandan forumları dolaş, bir çok sorunun yanıtını zaten bulacaksın; çünkü sıkça soruldular ve yanıtlandılar... :wiinkk:

Bunun dışında, önce Donald Duck'ın "motosiklet teorisi" kitabına bir göz at derim... (ki ben daha hiçbir şey bilmezken hepsini okudum, çok keyifli bir dille yazılmış. Elbette öğrendikçe tekrar okuyacağım. Donald Duck abimizin ellerine sağlık! :rendeer: ) En azından motosiklete yeni başlayacak olanlar için motor seçimi konusunda yazmış olduklarını okumanı öneririm... :cat:

Ayrıca ehliyetin yoksa, ehliyet/eğitim işini ciddiye al derim! :)

Madem ki model sormuşsun... Benim asıl istediğim Honda Cbf 250; ona param yetişmezse Yamaha ybr ya da Honda cg düşünüyorum... İlgini çekerse bunlar da aklında bulunsun... Forumlarda okuduğum kadarıyla üçü de kolay kolay sorun çıkarmayan, yakıt bakımından da tasarruflu aletler...

Şimdiden "Kolay Gelsin"!

Emin ol, bu siteye gelerek çok doğru bir adım attın! :cat:

Başta burakara13 cvp için saol bende dün gece baya dolaştım cbr 125 4500ytl düşünüom ama fiyatı da önmli kanuni yeni çıkarmış racer 200 3000ytl diye kararsız kaldım ama honda ile kanuni bir tutulamaz tabi ki de tavsiyen için saol..:wiinkk:

Başta burakara13 cvp için saol bende dün gece baya dolaştım cbr 125 4500ytl düşünüom ama fiyatı da önmli kanuni yeni çıkarmış racer 200 3000ytl diye kararsız kaldım ama honda ile kanuni bir tutulamaz tabi ki de tavsiyen için saol..:wiinkk:

yok..almayı düşünüyorum ,motoru alınca kursa gitcem...

Moderatör tarafında düzenlendi:
İstanbul içinde ehliyet sorun oluyor mu?Arkadaşlara sorduğum kadarı ile durdurmuyolarmş çok cezası ne kadar biliyor musnuz_?

Motorunu bağlarlar, 800ytl gibi bir ceza keserler ilk önce ehliyetini al derim bence ehliyetini temin edene kadar zaten alacağın motor hakkında daha geniş bilgi toplarsın bence...:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
önce ehliyetini al sora motor alırsın ..

Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Herkeze tşkler kuralları okumaya başlıyorum.Ehliyet işine hemen başlamalıyım.:cat:

merhaba bende sitede yeni sayılırım ama 13 yıldır mopet scooter sürdüm ilk önce çok basit bir model le basla kitap okumakla dergi sayfaları kariştırarak motosiklet ögrenemezsin al motoru çık sokaga ilk önce kendi limitlerini belirle.daha sonrada motorun kini bence cbr ama vitesli motor kullanmadıysan ilk başta deep derim oda motorsiklet performansını veriyor ..çav

ilerde racing düşünüyosan cbr ı almanı tercih ederim ama yok ben alıp sole birazz kullanayım sonra satıcam dersen kanuni al.cbr alıpda motora yazık etme,acemiliği kanunide at .

:cat: Arkadaşlar bilgiler için gine tşkler bayaa bi dolaştım da ybr ilk için uygun gibi geldi fiyatı da ucuz olduğundan vergi benzin gibi konular :cyclopsan beni biraz fikrimi değiştirdi...sizce de öyle mi? sonra racing türüne geçerim diyorum_???:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar