YARDIM ACİL ACİL!!!Benzin Deposu Ezik Motor Alınır mı??? 2. el rehberi

Selamun aleyküm motorcu kardeşlerim. 1-2 gün içinde başka bir şehire 2. el motor bakmaya gidecem. Telefonda görüştük, motoru vurdururken sağa düştüm, depoda ufak bir ezik var dedi, bir de sola araba mı çarpmış ne yapmış, grenajda ufak çizik var dedi ("çok ufak bir şey, sonradan görünce "bu ne" deme diye söylüyorum" dedi)
Depoyu ucuza çekiyorlar dedi, çekmeleri sorun değil acaba benim burada kıllanmam gereken başka bir ihtimal olabilir mi?
Ayrıca alırken dikkat etmem gereken konular nelerdir? Motora sadece binmeyi biliyorum, bunun dışında teknik konulara hakim değilim.
Bu arada alacağım motor Hyosung GV 650.

Eminin vurdurken düşmüştür grenajdaki cizikte araba carpmasıyla o olmustur motoru hıc zorlamamıstır ve rodajı harika yapmıştır. Canı gönülden inanıyorum ben arkadaşa.

-Sor bakalım kitapcık yedek anahtar ve karnesini tutuyormuymuş ne oldugunu o zaman anlarız.

Gv650 guzwl ancak kronik sorunlari olan,parca sikintisi ceken bi makine. Hic bulasmayin derim.

Ağalar, caydiricaksiniz beni. Bu arada bu bakacağım motor 2008 model. Simdi ne yapsam bilemedim.
Yaz geldi geçiyor motor yok hala. Ne alaçam ben

Benim motorumunda deposu ezik seker gibi gidiyor, gorsel kusur disinda bi sorun olacagini sanmiyorum

Motor bu düşebiliyor, salak sürücülerde vurabiliyor. Depodaki vuruk grenajdaki cizik gözüne batmıyorsa, o hasarlardan başka tamir edilmiş büyük kazası yoksa bunlar vazgeçmek için sebep değil.
Önemli olan motorunun durumu ne, mekanik masrafı varmı?
Ama il dışına gitme meselesi biraz sıkıntılı olyuor 2. elde.

Hocam şimdi il dışına gitmişken ben buna bakıp geri gelmek istemem, alıp geleceğim. Bir tanıdık vasitasıyla bir usta da bulduk, iyi midir kötü müdür orasını bilmem. O ustaya da göstericez artık. Valla motoru sattığıma pişman oldum, satınca almak çok büyük dert oluyor.

Usta var usta var, bizim burada bir usta var çinli scooter dışında motor görmedi hayatında. Bir kere 150ns geldi o da yan dükkanın motor. Yağ falan değiştirmiştir. Şimdi böyle ustaya gv650 eksperliği yaptıramazsın. Motoru soracağın usta gelirken sesinden anlayacak ki değsin. Yoksa sadece parasına bakar, sana da bir şey katmaz.
Daha önce forumda olmuştu, ustaya da göstermiştim neden böyle oldu falan. Hatta araba işinde sen görmeden sakalını okşarsa, karşıdaki de onay verirse rüşvet karşılığı yalan söyler.
Anlamıyorsan eski motora yanında anlayan birisiyle git derim. Şehir dışına gittin diye motoru almaya şartlanma.

Sola araba çarpmış diyorsun, bu motorda sorun yaratmamış da olabilir, motorda kalıcı hasarda bırakmış olabilir. Buna emin olmadan alırsan sürpriz yaşayabilirsin. Sadece parça değiştirmen bile gerekse, hyo öyle ucuz parçalı motor değil.

Bol şans.

Mavi Gv650 mi? İzmirden mi? İlani gonder o motosiklete baktik siteden sey47 ile... Bu arada depodaki ezik cekmeyle duzelecek bir ezik degil o motorsa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar