yardıım

arkadşlar motor almayı düşünüyorum 6 ,7 milyar civarında ama kararsızım honda sıfır twister yada falcon nx 4 nasıl ikinci elde ne yapabilirim race olsun istiyom ama sağlıklı bir bilgi alamadım bide kawasaki er 5 nasıl nasıl bir kyaslama yapabilirim allah rızası için yardım...

merhaba.. benim motorum satılık ilgilenirsen... gözüm gibi baktığım bir virago535 (kırmızı-beyaz).. kaçıncı motorun olacak? daha önce var mıydı, ilk mi?

valla alalımsatalım.com da bı tane kanuni görmüstüm bı bakarsan iyi olur
insallah bulursun :silent:

benim olarak ilk olacak yani kendime ait fiatta ne düşünüyon bir de fotoğrafini gönderebilirmisin

Twister güzel makina.. Uzun zaman tatmin eder... Testlerini inceledim çok başarılı demiş deneyen arkadaş.. Ancak o 250 cc er-5 500 cc olması lazım.. Daha önceki tecrüben nedir?

tecrübem 125 cc den ibaret er 5 nasıl bide suzuki de gs 500 var o da hoş duruyor hangisi daha kullanişlı ve atik olur

Obaa pot kırdık :cherry: Sebebini söylemicem.. Birbirimizi üzmeyelim :flower:
Hayat güzel hava güzel deniz kum güneş tatil :geek:
Sadece bir tercih.. Belki doğru belki yanlış duyumlarımdan kaynaklanan bir tercih..

Bende Suzuki var. GSX-R600 SRAD. Sudan ucuz! Alana 24 Parça Porselen Yemek takımı ve 1 Adet 20 Milyonluk Mat Siyaha Boyanmış Karizmatik Safebet kaskımıda veriyorum! Gitti gidiyor! Bitpazarı bölümünde ilanı duruyor :cherry:

samla' Alıntı:
arkadşlar motor almayı düşünüyorum 6 ,7 milyar civarında ama kararsızım honda sıfır twister yada falcon nx 4 nasıl ikinci elde ne yapabilirim race olsun istiyom ama sağlıklı bir bilgi alamadım bide kawasaki er 5 nasıl nasıl bir kyaslama yapabilirim allah rızası için yardım...

Arkadaşım sana HONDA CB 500 vereyim.Racing değil ama racing tadı veriyor. Sınıfının en güçlü ve hızlı makinesi.Süper temizlikte.

Yaw duyumlar yanlış doğru bilmiyorum ama birbirinden farklı değil.. Hepsi şu şekilde: "Kawasaki japonlar arası en sorunlu makina" valla milletin yalancısıyım..

ıkıncı el ıstıyosan 97 yada 98 zx-9 alabılırsın bu fıyata ama sıfır ıstıyosan bıraz daha maddı durum ıster ama gs 500 de alabılırsın sıfırı 6 mılyar falan suzukının ıdare eder race makına gıbı ondakı zevkı alamasan bıle ılk kullanıkm ıcın yeter :thumleft:

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum yorumlar için ben aldım motoru hemde yamaha fz6 fazer allah pişman etmesin sıfır aldım ilk defa böyle bir makina kullanacam lütfen tavsiye tecrübelerinize ihtiyacım var

Yavaş kullan, tam korumasız kullanma, gereksiz atraksionlara girme, kurallara uy, DD amcanın teorilerini ezberle ve asla unutma birşeyi hızlı yapmak doğru yapmak değildir, herşeyi yavaş yavaş yap kendiliğinden hızlanırsın... Burdaki hız reel anlamdaki sürat değil.. Motorun çok güzel ancak gücü yüksek.. O yüzden olabildiğince dikkatli ol..

salma 6-7 milyara almayı düşünüyorum yazmışsın. 14 milyar verip 0 fazer almışın :king: Fazer 600 favori motorum darısı başıma. güle güle kullan. :thumright:

Arkadaşlar teşekkür ediyorum ikinci ele güvenemedim taksitmaksit bişeye giriştik işte allah pişman etmesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar