Ne orta yolu üstadım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın okurken bile sinir oldum sen bugün o iti affetsen o başka bir gün başka birinin daha canını yakacak buna emin ol. Sen bugün bu yazıları yazamıyor olabilirdin ayak parmakların ayağın değilde Allah korusun omurgan kırılmış ve felç kalmış olabilirdin başka başka türlü senaryolar geliyor aklıma maalesef şahit olduğumuz şimdi yazıp daha da moralini bozmayayım hatta şu an aramızda bile olamayabilirdin. Ve sadece savunma olarak görmedim deyip yırtacaktı bu deyyus (ve daha önce yırtmış olan deyyuslar mevcut.) Seni ailen o kadar zaman böyle bir odun tarafından katledil diye yetiştirmedi. Bu işin vicdanı ise o vicdanı her gün yollarda katledilen motor sevdalıları için gösterip emsal teşkil etmesi açısından daha da sert maddi ve manevi her türlü tazminat davanı açmalısın. Bu benim şahsi görüşüm belki biraz sert gelecek ama bunları okurken daha geçenlerde bir şerefsiz tarafından resmen katledilen 13 yaşındaki Melih i ve diğer birçok kardeşimizi abimizi ablamızı düşünerek büyük bir öfke ve isyanla yazıyorum. Kimse kusura bakmasın ama bizden gidenler artık yeter ... O sebeple aç davanı avukat bulamazsan ki bulabileceğini sanıyorum o konuda da yardımcı olurum. Yeter ki bu işi bırakma...