yaprak dökümü bitti

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk bölümlerde motosiklete binen vardı hatta motor suzuki gsr 600 dü galiba, adamın birine çarpıp kaçmışlardı motorla.:)

Yok öyle değil sürekli binecek motora sayılmaz o.:)

Kafası sarılı haytanın binmesi lazımdı, Oğuz.:p

Bu sabah yaprak dökümünün bitmesinin şerefine sabah ana caddede kutlama korteji vardı işim olduğu için katılamadım ama gönülden kutluyorum arkadaşları..
Yaprak dökümü bittiya inşallah bundan sonra memlekette işler yoluna girer:)

ohh be kurtulduk çarşamba günleri eve gitmemek için bin takla atıyordum.. ama bunan sonra çok farklı olacak:)

Ben üzüldüm vallaha , benim hanim o dizi çikinca vidvidvidvidvid sesi kesiliyodu , birazcik olsun kafami dinliyodum simdi hiç bana rahat vermeyecek , hade bakalim yine anam aglayacak vidvidvidvid , bazende dirdirdirdirdirdirdirdirdirdir..........öfff anam öfff.. Allah bana kolaylik versin...

Dırdır mağduru motorcular derneği kuralım. DMMD olsun adı da..... veya DIRMOTDER de olabilir.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Birileri şu Atv nin ve milyoner liseli çocukların(¿) filmlerinede son verse keşke.

yorumcular bile şaşırıyordu kitabın her sayfasından bir bölüm yapmışlar diye,büyük başarı diyordu yorumcular :p
e döndür döndür ver 5 dakkalık konu 2 saat dizi olarak çıkıyor karşımıza reklemlar zaten diziden uzun sürüyor :cyclopsan
birdizi daha vardı bittermi,bihtermi onu görünce ekranda uyuz oluyordum allahtan bitti,Türk milletine adam akıllı dizi yapıp sunmazlar,gençlere çok kötü örnekler var tv lerde,büyük oğlum bile sorar oldu baba siz gençken böyle yapıyormuydunuz diye :silent:
milleti yoldan çıkaran diziler
ben favorim trt 1 + komedi ve güzel yabancı filimleri severim
haber ve oturum proğramları daha iyi oluyor gerisi boş hep aynı nakara benzer diziler

Valla yaprak dökümünü hiç izlemedim bana hitap etmiyor yalnız dizinin final bölümünde çok büyük bir hata yapılmış şevket tren bileti almak için Trabzona 3 tam 1 öğrenci bileti istemiş ama Trabzonda demir yolu yok ve bu kadar basit hatayı yapmakta çok gülünç :)

Boş ve gereksik zaman harcama yöntemidir abuk subuk dizileri seyretmek
Banane senin saçma sapan aile ve bireysel dertlerinden,
En iyisi Discovery Channel ı izlemek, insanı bıktırmayan süper belgeseller var.

Bu gece ölümle buluşucaz Ali kaptaaaaaaan!!! :p

Niahahahahahahaha. :queen:

Bu gece ölümle buluşucaz Ali kaptaaaaaaan!!! :p

Niahahahahahahaha. :queen:

Uyuz oluyorum bu diziye ve bu resimdeki çocuğa.. Bi de Osman diye bir velet var her kavga olduğunda sonlara doğru bir eşikten mahsun mahsun bakıyor kızancık, ondan sonra bütün sahne slowmotion oluyor oooosssssmmmmaannnn diye.. sinirlerimi bozuluyor izlemiyorum tabi bu diziyi.. Çocuklar duymasın benim hitim, birde Bir Angara polisiyesi BEHZAT Ç." var; onuda p... ettiler gününü değiştire değiştire zaten böyle güzel dizileri kimse izlemez (Bknz. Bu Kalp Seni Unuturmu)

Uyuz oluyorum bu diziye ve bu resimdeki çocuğa.. Bi de Osman diye bir velet var her kavga olduğunda sonlara doğru bir eşikten mahsun mahsun bakıyor kızancık, ondan sonra bütün sahne slowmotion oluyor oooosssssmmmmaannnn diye.. sinirlerimi bozuluyor izlemiyorum tabi bu diziyi.. Çocuklar duymasın benim hitim, birde Bir Angara polisiyesi BEHZAT Ç." var; onuda p... ettiler gününü değiştire değiştire zaten böyle güzel dizileri kimse izlemez (Bknz. Bu Kalp Seni Unuturmu)

Birsürü dizi arasından tek izlediğim Çocuklar Duymasın.

Cnbce'de başlıcak Dead Man Walking dizisini sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Bu dizinin sadece son yarım saatini izledim o kadar.:mrgreen:

Allah'tan evde de meraklısı yoktu.:cat:

Mersin İl Temsilcisi
az daha ormanlara gıcık oluyordum bu dizi yüzünden...,
aklı olan kişi yapmaz böyle bişi yaaa...

Ama bu haberi duyabileceğimi sanmazdım, Allah senden razıolsun kardeşim. müjde verenlerin bol olsun :)

allah şükür dünya varmış bir bölüm bile izlemedim kendimle gurur duyuyorum.......

Hepimize geçmiş olsun,gerçi ne olduğunuda bilmiyorum ama neyse :mrgreen:.Hepsinden kurtulabilsek keşke,büyüklere masallar,uyuşturma ninnileri.Toplum uyutma taktikleri.Uyu Güzel Türkiyem :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar