Yapmış Veya Yapabilecek biri aranıyor ?

kaza yaparsak mesuliyet kabul etmem he bide bizi spatulayla filan kazıyamazlar onuda söliim sana anca inşaat makineleri filan gelicek bide cemaat lazım dua edenimiz bol olsun dimi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akıl değil para versin

hehe valla güzel bir düşünce zaten senin tekeri kaldırıp gidebilmen için motoununu belli bir hızla artması lasım ama önceki aracın hızını nasıl ayarlayacan önemli eger arabayı kullananla aranızda diyaloğ olursa sanıyorum yapılablilir ama bence denememekte fayda var.. ne olur ne olmaz

bende 46 sayılırım cenk keskin ve nuwamda deniyelim ne kaybederizki ama önce kamyoneti bulmak gerek öyle yolda giden rastgele kamyona denenmez adam koyar freni filmin sonunu göremeyiz bence kamyoneti biz ayarlayalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla abicim deniyecek delikanlılar varsa denesin ben yarın bisikletlen deniyecem büyük ihtimal :queen: ölürsem cennete ADSL fiyatlarını araştırmak gerek duruma göre oradan da bağlana bilirim :queen:

denene bilir bişey adamlar yurt dışında neler deniyo
maliyet önemli tabiki bunun için sunu söylüyorum tanıdık bi kamyonetle bilgisi dahilinde yapılabilir cameraya aldıkmı beceremesekte kamera arkası görüntüsü olur daha çok makara olur

Yazık, fener taraftarı zamanında futbolcuları tahtalarla boşuna dövmüş demek ki....:)

cenk su bisikletinde fena değilmiş burayada koyda parçalanacak vasıtayı herkes görsün tarih bu bisikleti yazacak

Cenkciğim! dolaptaki 70 liği buldum,hanım sebzeliğin altına koymuş,yarının altına düştüm.Denesemmi diyorum hala yemiyoooooooooooooorrrrrrrrr.

dene dene dene

deer_152 ciğim,gözüm.
G.üm hala yemiyooooooo:cherry:
Birazda kavun çıkarayım bakalım yanınada beyaz peynir,belki yerim:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

denemeden bilemessin kirlenmeden öğrenemezsin

cenk arkadasım gel bu sevdadan vazgec, daha iyi bi fikrim var motorla uçaktan atlayıp paraşüt açsak nası olur uygun olur mu sence? insanlar yapıyo anca bu kadarını bizde bunlarla yetinelim simdilik. hala cok canımız sıkılırsa senin dediğini yaparız hatta kamyonetin önüne arka tekerimizi yaslayıp ön teker yapıp gideriz.

yaaa aslında benimde aklıma gelmiştide ama forumda yazmaya çekindim.:):):)
süper bir fikir komyonet bulup denmek lazım .:):):):)

Denerken kolaylık açısından şöyle bişey tavsiye ederim: :queen:
wheelie.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
ödül ne?.....:)

Bravo kardes, cok yerinde bir soru...Bende bu forumda niye böyle seviyeli sorular sorulmuyor diye merak ediyordum kendi kendime...Izninle bende bu konuya bir soruyla devam etmek istiyorum, "Gecen hafta Türkiye genelinde 170 ' in üzerinde insan öldü trafik kazalarinda" neden bu kadar cok olduguna bir türlü anlam veremiyorum...Kimler sebep oluyor trafik kazalarina ve sizce neden?

Sana hayatinin geri kalan kisminda basarilar dilerim...Tektekerden sonra bence "HICTEKER" calismalarina basla , yani 2 tekeride yerden kes...

Biz daha "DELIKANLI" olamamisiz demekki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar