- Konu Yazar
Arkadaşlar ben racing motor kullanıyodum eski model geçenlerde blok catladı yaptırma imkanımda yokdu o sekilde sattım. elimdeki parayla motor bakınıyodum tarzım dışında bi arkadaşla tanıştım. chopper kullanıcısıymış honda shadow kullanıyordu. motorunu görmemiştim tanıştığımızda sonra gördüm kullandım motorsikleti custom'mış sele bayağı yere inikti T gidon filan bayağı güzel yapmış sordum muayne filan sorun olmadımı diye adamlar modifiye edildiğini bile anlamamışlar motorsıkletin
ben dedim böyle bişey yaptırmaya kalksam kaça mal olur. cevabı söyle oldu ustaların eline bırakırsan mundar olur al motoru atölye ayarla kendine bahçenizde müsayitmiş zaten dedi araç gereçleri temin et atölyene koy bir pc baka baka kes biç kaynat yaparsın 1 hafta sürmez ben 3 günde yaptım dedi.araç gereç olarak ne temin etmem lazım benim. nereleri keseriz hiç bilmiyorum yardımcı olurmusunuz biraz bana kafamda iki model var kıyabiliceğim motorsikletler arasında birisi V motorlu yamaha virago vx 535 diyeride kawasaki en500 sizce uygunmudur bu modeller arkadaşlar elinde kalır hurda edersin makinayi dediler chopper senin neyine zengin işi o klasik dediler ama benim kafama yattı bikere sizinde görüşlerinizi bekliyorum saygılar 
Not: Babam gencliğinde harley davidson bobber yapmış deneyim var yani askere gitmeden önceki resimlerini gördüm dehşet bişey dijital ortama atabilirsem resimleri burda göstericem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
birkaç resimde ekleyeyim ;
Bu YAMAHA VİRAGO VX 535

Uploaded with ImageShack.us
BUDA KAWASAKİ EN 500

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Not: Babam gencliğinde harley davidson bobber yapmış deneyim var yani askere gitmeden önceki resimlerini gördüm dehşet bişey dijital ortama atabilirsem resimleri burda göstericem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
birkaç resimde ekleyeyim ;
Bu YAMAHA VİRAGO VX 535

BUDA KAWASAKİ EN 500

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Son düzenleme: