Yanlış OGS Cezası

Bugün taahhütlü mektupla adresime trafik cezası geldi. Yaklaşık 1000ytl değerinde gişelerden kaçış cezası... Fakat yanlış olan şey bu geçişlerin eylül ve ekim 2006 tarihlerinde yapılmış olması. Benimse motorumu sıfır olarak Nisan 2007 almış olmam.. Bu konuda ne yapmalıyım? Nereye itiraz etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
my.php

trafik cezasının geldiği yer neresiyse oraya ruhsatın bir örneği gönder ve itiraz ettiğini bildir.

İkİncİ El Mİ AlmiŞtin ?

(Çok Önemlİ Bİr Durum Bu ÇÜnkÜ)

Trafİk Cezalari GeÇ İŞlenmektedİr...

Bu Nedenle Alim Satim Esnasinda GÖrÜnmemekte!

burası Türkiye, inanırım walla, ama eczacı'nın da dediği ihtimal dahilinde... geçmiş olsun demiyeceğim çünkü ödemek zorunda kalmayacağını umuyorum... düzeltiyorum, motosikleti sıfır almış zaten :) ben olayı çözdüm şimdi, akp'ye para lazım olmuştur ondandır, satacak bişey bırakmadılar şimdi de ikitekercilerle uğraşıyorlar. en mantıklı cevap bu galiba :queen:

Son düzenleme:
Malesef ceza ödenmeden itiraz etme şansımız bulunmuyor...

Plaka başka bir araçtan çıkmış olup da böyle bir durum olursa tam aziz nesinlik bir konu olacak...

:d

düşünsenize araç aldınız plaka eski -çıkma plaka ; fark verip bir de özel diye alıyoruz ; emniyetten veriliyor nasıl olsa ; aracın eski cezaları da olduğu gibi size yazılıyor!

Son düzenleme:
aynı durum benim motorum içinde söz konusu .... ney yapmalıyım... motor hiç köprü kullanmadı ama ceazsı var....

adam 6 saat içinde 4 kere istanbul-ankara otoyolundan, 2 kerede boğaz köprülerindenmi geçmiş yani. nasıl bir motormuş bu:)

banada oldu aynısı ben ne yaptım bir dilekçe yazdım ekte ruhsat fotokopim iadelei taahütlü postaladım ve cezam silindi :D

Ee hadi siz kurtarıyorsunuz bu yanlışlıkları. Ruhsat'ı gösterim o tariherde aracınızın olmadığı gösteriyorsunuz siliniyor.
Peki O tarihlerde aracımız varsa kime neyi nasıl ispatlayacağız :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar