- Konu Yazar
Karşı taraf ile telefonda görüştüm sizin adamın dükkanına kaldırım taşı "atmışsınız" ve tamirden sonra motordaki arızaları söylememişsiniz adama, dükkana saldırırkende bi kaç kişi gittiniz sanırım, burada iki tarafta yalanlar söylüyor, forumun masum insanı kime inansın simdi ?
2 senedir motorun yattığını ve arızalı olduğunu bilmekte. Ustasına gösterip baktırdı ve tamir ettirdi. Bu süreç içersinden ben kendisinden para almadım çünkü motorun arızalı olup tamir görmesi gerektiğini ilettim. O da ustasında yaptırdıktan sonra satışı aldı ve yine para almadım. Sonrasında anlaşma sonucu ödemesi gereken dönemde dükkanını çağırıp parayı eksik ödemesi üzerine sorun çıktığı doğrudur. Kaldırım taşını kafama silah dayayıp (ruhsatsız) tehdit ettikten sonra atmış olabilir miyim ? İşin hukuki tarafına değinmek istemiyorum, işin o kısmı mahkemece görülecek. Burada bunları konuşarak mahkeme sürecini etkilemek istemiyorum. Sonuç olarak alacak kişi hukuki boyut ile değil, motorun durumu ile ilgilenecektir diye düşünüyorum. Zaten şuanda ilan sahibinden.com üzerinden kaldırılmıştır. Benim bu 2 kriterim ilana eklendikten sonra ilan ile ilgili bir sorunum olmayacaktır. İşi pembe diziye döndürme gibi bir düşüncem yoktur.
Ekleme: Bunca konuşma sonrasında konunun esası olan 2 kriter doğru mu değil mi bunu sorsaydınız konu bu kadar dağılmayacaktı.
Son düzenleme: