yandım allah sigorta

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla çok fena hissediyorum devleti işin kötüsü alıştırıyor kerata birgün çıkıp gidicek nerde devlet diye aranıcaz ondan korkuyorum :)

Tekirdağ'da cbr 125 e 6 aylık 43 tl ödemiştim en son
MTV değil zorunlu trafik sigortası her yıl yenilenir..bende mayıs ayında ybr 125 i 120 gaymeye yaptırdım 34 plaka geçen ay ybr 250 yi axa sigortya yaptırdık 76 lira motoru annemin adına yaptırdık bu sefer.. 125 inki halk sigorta :p

MTV değil zorunlu trafik sigortası her yıl yenilenir..bende mayıs ayında ybr 125 i 120 gaymeye yaptırdım 34 plaka geçen ay ybr 250 yi axa sigortya yaptırdık 76 lira motoru annemin adına yaptırdık bu sefer.. 125 inki halk sigorta :p
Kardeşim annenin üzerine yaptırıp az para ödemiş olabilirsin. Ama Allah muhafaza bir kaza yapsan ve suçlu sen olursan, ruhsat sahibine ceza kesilir. Ruhsat senin adına olmadığı için

naptınız ya ben 125lik motoruma 5 ay once yaptırdım 45 tl siz 3 4 yıllıkmı yaptırıyosnz nedir ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim annenin üzerine yaptırıp az para ödemiş olabilirsin. Ama Allah muhafaza bir kaza yapsan ve suçlu sen olursan, ruhsat sahibine ceza kesilir. Ruhsat senin adına olmadığı için

Bir konuda da fikir sahibi olmasak şaşarım.

naptınız ya ben 125lik motoruma 5 ay once yaptırdım 45 tl siz 3 4 yıllıkmı yaptırıyosnz nedir ?

İstanbul'da yaşamanın vergisi sayılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar